Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

2025 Sonu Ekonomi̇k Tahmi̇nler | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

2025 Sonu Ekonomi̇k Tahmi̇nler

WowTurkeySevdalısı

Tecrübeli
Tecrübeli
31 ARALIK 2025 TAHMİNLERİM :

DOLAR : 52.50 - 55.00
EURO : 55.00 - 57.50
ALTIN GRAM : 4250
BİST 100 : 14500
ENFLASYON : % 32
MB FAİZ : % 30

IMG_20241231_222905.jpg

• Beğen
Tepkiler: Bedri18
Bir nevi kendime notlar ...
Tahmine ve yoruma açıktır.
Allah (c.c.) rahmeti, selamı ve bereketi üzerimize olsun.

Yine tutmayacak bir tahmin :)
Ekonomik gelişmeleri etkileyen o kadar çok unsur var ki, yapılabilecek herhangi bir tahminin tutması kumarhanede kazanmakla eş değerdir.
Bununla birlikte geçmişe bakarak, geleceğe dair ekonomik tahminler yapmanın daha tutarsız sonuçlar ortaya çıkaracağı kanaatineyim.

İleriyi dememişim. Tarih vermişim. 2025 sonu diye

Rime forumdaşımızın söylemek istediği olumlu / olumsuz düşüncelerin davranışlara yansıdığı gelişmelerin beklentiler yönünde olduğudur.

Olumlu ve olumsuz düşünce bulaşıcıdır. Olumsuz düşünceler YAYGINLAŞTIKÇA / YAYGINLAŞTIRILDIKÇA insanlar olumsuz gelişmelere yol açacak davranışları benimser. Sonuçta olumsuz olur. Bu nedenle her zaman olumlu olana ODAKLANILMALIDIR.

• Beğen
Tepkiler: Rime
2018'den Günümüze kadar Ekonomik Krizdeyiz hocam keşke bunun tek sebebini söyleseniz ben tahmin yerine direk söylüyorum. Sn. "B.A."

Ülkemizde ekonomik kriz olmayan bir tarih söyleyebilir misiniz? B.A kısaltmasını anlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: Rime
Berat Albayrak birçok ekonomistten çok daha iyi yönetti. Enerji Bakanlığı döneminde yaptıklarının meyvesini şimdikiler yiyor. Maliye olarak da ne olduysa o gittikten sonra oldu.

Konu görüntüleyen kullanıcılar