Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Alkışlarla Yaşıyorum | WowTurkey Bilgi Resim Ulaşım Paylaşım Forum Sitesi

Alkışlarla Yaşıyorum

Emir

Moderatör
Moderatör
Alkışlarla Yaşıyorum, 2004 yılında Fatih Aker tarafından kurulan bir video paylaşım platformuydu. YouTube’un Türkiye’de yasaklı olduğu dönemde oldukça popüler olan platform, 24 Temmuz 2020 tarihinde yayın hayatına son verdi.

Alkışlarla Yaşıyorum’da Neler Vardı?
  • Kullanıcıların yüklediği videolar: Müzik klipleri, skeçler, vloglar, eğitim videoları ve daha fazlası.
  • Yorumlar ve puanlar: Kullanıcılar videolar hakkında yorum yapabilir ve puan verebilirdi.
  • Kanallar: Kullanıcılar kendi kanallarını oluşturabilir ve videolarını paylaşabilirdi.
  • Kategoriler: Videolar kategorilere ayrılmıştı, böylece kullanıcılar aradıkları videoları kolayca bulabiliyordu.
Alkışlarla Yaşıyorum’un Özellikleri:
  • Türkçe İçerik: Platformda Türkçe içeriklere odaklanılıyordu.
  • Yerli Yapım: Platform Türkiye’de geliştirilmişti.
  • Topluluk: Platformda aktif bir kullanıcı topluluğu vardı.
Alkışlarla Yaşıyorum Neden Kapandı?

Alkışlarla Yaşıyorum’un kapanmasının birden fazla sebebi var. Bunlardan bazıları:
  • YouTube’un Türkiye’de yasaklanmasının kalkması: YouTube’un yasaklanması kalktıktan sonra, kullanıcılar YouTube’a yöneldi.
  • Reklam gelirinin azalması: Platform reklam geliri üzerinden finanse ediliyordu, ancak reklam geliri zamanla azaldı.
  • Yatırım eksikliği: Platformun gelişmesi için yeterli yatırım yapılmadı.
Alkışlarla Yaşıyorum’un Mirası

Alkışlarla Yaşıyorum, Türk internet tarihinde önemli bir yere sahiptir. Platform, birçok Türk YouTuber’ın yetişmesine katkıda bulunmuştur. Ayrıca, platformda birçok özgün ve ilginç içerik üretilmiştir.

İnternette tekelleşmenin bir sonucu olarak görüyorum kapanmasını. Yerli bir video içerik sitesi olduğu için keşke desteklenseydi zamanında. Belki global anlamda ünlenen bir site olurdu.

• Beğen
Tepkiler: wow_Admin

Konu görüntüleyen kullanıcılar