Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara’da İmara Açılacak Yerler Ve Bölge | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara’da İmara Açılacak Yerler Ve Bölge

yuSuF

Yönetici
Yönetici
Ankara’da imara açılacak yerler paylaşım sayfası, İmar bölgelerini ve gelişmelerini buradan paylaşıp takip edebilirsiniz iyi forumlar.

(Yenimahalle) Yakacık bölgesinin bir kısmı imarsız. Memlik imarsız. Sadece köy içi imarlı. Yakacık ve Memlik'te imar çalışması yapılıyor.

• Beğen
Tepkiler: yuSuF
İmarlı olması demek yüzde 40'ının gitmesi demek. 1000 m2 tarla 600 m2 arsa olacak. Çalışma olduğunu belediyedeki arkadaşımdan biliyorum

• Beğen
Tepkiler: yuSuF
YAKACIK bölgesinin yarısı imarlı zaten.
Tamamına imar gelmesi ne katar kimse bilemez. Hobi bahçeleri azalır, bunu biliyorum. İlçe belediyesi çok ilgisiz, bir de bunu biliyorum.

Turgut bey de kentsel dönüşüm hemen olacak demiyor. Şayet olursa Demetevler bölgesinin taşınacağı yerlerden birisi YAKACIK. Melih Gökçek, Kazan bölgesine taşımayı düşünüyordu. FETHİ Yaşar yerinde dönüşüm diyor. Mansur bey henüz erken görüyor. Memlik BÖLGESİ de bir seçenek. Orada imar yok, sadece köy içinde var. Yani bugün yarın olacak bir şey değil. Yıkarsa deprem yıkar denen bir semt. 70 yıl öncenin bataklığı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Portugal33

Konu görüntüleyen kullanıcılar