Bekarlığa veda partisi, evliliğe adım atmadan önce arkadaşlarla birlikte düzenlenen, keyifli ve unutulmaz anılar biriktirmeye yönelik bir organizasyondur. Hem gelin hem de damat için düzenlenen bu partiler, bekarlığa veda anlamına gelirken aynı zamanda yeni bir hayata başlamadan önce son bir kez eğlenmek için harika bir fırsattır.
Görsel: Wikipedia
Görsel: Partifeneri
Bekarlığa veda partisi düzenlemek bu devirde epey pahalı olmalı. Ben fazladan masraf olarak görüyorum. Minimalist yaşayıp tutumlu olmak gerek.
Görsel: Wikipedia
Bekarlığa Veda Partisi Neden Yapılır?
- Bekarlık hayatına veda: Evliliğe adım atmadan önce, bekarlık hayatının keyfini son kez çıkarmak.
- Arkadaşlarla bir araya gelmek: Yakın arkadaşlarla keyifli vakit geçirmek, güzel anılar biriktirmek.
- Stres atmak: Düğün hazırlıklarının yoğunluğundan uzaklaşmak, rahatlamak ve eğlenmek.
- Yeni bir hayata başlamadan önce moral depolamak.
Görsel: Partifeneri
Bekarlığa Veda Partisi Fikirleri
Bekarlığa veda partileri, kişiye özel olarak düzenlenebilir ve birçok farklı temaya sahip olabilir. İşte bazı fikirler:- Temalı partiler: Sinema, müzik, spor, seyahat gibi ortak ilgi alanlarına göre temalı partiler düzenleyebilirsiniz.
- Aktivite dolu partiler: Bowling, paintball, go-kart gibi aktivitelerle dolu bir gün geçirebilirsiniz.
- Spa günü: Sakin ve dinlendirici bir spa günü ile stresten uzaklaşabilirsiniz.
- Şehir turu: Şehrin tarihi ve kültürel mekanlarını keşfe çıkabilirsiniz.
- Yemekli bir parti: Sevdiğiniz yemekleri yiyerek ve müzik eşliğinde dans ederek eğlenebilirsiniz.
Bekarlığa Veda Partisi Hazırlıkları
- Bütçe belirleme: Parti için ayıracağınız bütçeyi belirleyin.
- Konuk listesi oluşturma: Kimleri davet etmek istediğinize karar verin.
- Tarih ve mekan seçimi: Partiyi ne zaman ve nerede yapacağınıza karar verin.
- Tema belirleme: Partiye bir tema belirleyin ve buna uygun dekorasyonlar yapın.
- Aktiviteler planlama: Konukların sıkılmaması için çeşitli aktiviteler planlayın.
- Yemek ve içecek menüsü hazırlama: Konukların damak zevkine uygun bir menü hazırlayın.
- Davetler: Davetiyelerinizi hazırlayın ve konuklarınıza gönderin.
Bekarlığa veda partisi düzenlemek bu devirde epey pahalı olmalı. Ben fazladan masraf olarak görüyorum. Minimalist yaşayıp tutumlu olmak gerek.