Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Beklerken Ağaç Olduğumuz İett Hatları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Beklerken Ağaç Olduğumuz İett Hatları

Yasin190754

Paylaşımcı
Paylaşımcı
İzmir ulaşımında geç gelen hatlarla ilgili başlık açılınca ben de özgün ve gülümsetecek bir isimle bu başlığı açıyorum. Bizi tam bir ağaca döndüren tüm İETT hatlarını yazabiliriz.

Bendeniz bir defasında 98G'yi 40 dakika boyunca beklemiştim. 😕

Bakırköy'de ise 98Y bir türlü gelmediği için 50B ile metroya aktarma yapıp evime dönmüşlüğüm oldu.

146 Boğazköy - Bakırköy
76D Bahçeşehir - Taksim.

Bu hatlar aslında sık ama seferleri dengesiz olduğundan bu başlığa yazıyorum. Bazen aynı dakika içinde 2-3 tane otobüs arka arkaya gelirken bazen 30-40 dakika içinde hiç otobüs geçmiyor, geçen otobüs de dopdolu oluyor.

Bugün 76D bekliyordum. İki tane otobüs arka arkaya geldi. D-115 ve D-116 Önündeki D-115 dopdolu, arkasındaki D-116 bomboş. Ben de tabii ki D-116'ya bindim.

Bu durum bütün sık ama düzensiz seferli otobüs hatları için geçerli bir durum. Metrobüs için de geçerli.

Eğer buna içinde ağaç olduklarımız dahilse 50Y. Marmaray’a gitmek için 50K gelsin diye dua ediyorum fakat genelde bu geliyor. El mahkum buna biniyorum. Eğer acelem varsa Adnan Menderes Bulvarında yakalanabileceği bütün ışıklara +trafiğe takılıp bir de Yenikapı İSKİ durağına gelirken ki köprüde tamamen kilitlenip 30-40 dakikada Ulubatlı’dan Marmaray’a gidiyorum. En son bindiğimde acelem yoktu nispeten hızlı gittik (köprüde de daha az süre kilitlendi) Keşke her zaman böyle olsan 50Y

97GE işim düştüğü zaman firar eden bir hattır, aynısı 76O için de geçerli. Başka zamanlarda bir ton otobüsü gelen bu hatlara binmek istesem birden ortadan kayboluyorlar.

Konu görüntüleyen kullanıcılar