Rime Moderatör Moderatör Dün 18:32 da #1 Co pilot vs Gemini vs Chat gpt resim , konu anlatımı , soru sorma vb. Tepkiler: yuSuF
emreunel159 Çaylak Çaylak Dün 18:35 da #4 Chatgpt ve DeepSeek bana yeterli oluyor Tepkiler: yuSuF ve Rime
Rime Moderatör Moderatör Dün 18:36 da #5 Rime' Alıntı: Co pilot vs Gemini vs Chat gpt resim , konu anlatımı , soru sorma vb. Genişletmek için tıkla ... "Bana Körüklü Otobüs resmi çiz" Gemini; Tepkiler: yuSuF ve emreunel159
Rime' Alıntı: Co pilot vs Gemini vs Chat gpt resim , konu anlatımı , soru sorma vb. Genişletmek için tıkla ... "Bana Körüklü Otobüs resmi çiz" Gemini;
Rime Moderatör Moderatör Dün 18:38 da #6 emreunel159' Alıntı: Chatgpt ve DeepSeek bana yeterli oluyor Genişletmek için tıkla ... sende chatgpt'den çiz bitane.
emreunel159' Alıntı: Chatgpt ve DeepSeek bana yeterli oluyor Genişletmek için tıkla ... sende chatgpt'den çiz bitane.
emreunel159 Çaylak Çaylak Dün 18:44 da #7 Rime' Alıntı: sende chatgpt'den çiz bitane. Genişletmek için tıkla ... Tepkiler: yuSuF ve Rime
emreunel159 Çaylak Çaylak Dün 18:52 da #12 emreunel159' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 72225 Genişletmek için tıkla ... Bana gerçek bir körüklü otobüs çiz diyince daha mantıklı çizdi. İlk hali çok kötüydü Tepkiler: Rime
emreunel159' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 72225 Genişletmek için tıkla ... Bana gerçek bir körüklü otobüs çiz diyince daha mantıklı çizdi. İlk hali çok kötüydü
Atabey Moderatör Moderatör Dün 18:54 da #14 hocalarım gelin fenerbahçe için stadyum konsepti yaptıralım bide onu test edelim Tepkiler: Rime
Atabey Moderatör Moderatör Dün 18:56 da #15 fenerbahçe için modern stadyum konsepti:Sonuç Tepkiler: Rime
Atabey Moderatör Moderatör Dün 18:57 da #16 bence copilot daha güzel cevap verdi ama sizin düşünceniz ne? Tepkiler: Rime
Rime Moderatör Moderatör Dün 18:58 da #18 Atabey' Alıntı: fenerbahçe için modern stadyum konsepti:SonuçEkli dosyayı görüntüle 72230 Genişletmek için tıkla ... fenerbahçe için modern stadyum konsepti:Sonuç Gemini;
Atabey' Alıntı: fenerbahçe için modern stadyum konsepti:SonuçEkli dosyayı görüntüle 72230 Genişletmek için tıkla ... fenerbahçe için modern stadyum konsepti:Sonuç Gemini;
Rime Moderatör Moderatör Dün 19:00 da #20 Atabey' Alıntı: gemini daha güzel yapmış sanki Genişletmek için tıkla ... bencede