Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri | Sayfa 8 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dicle Üniversitesi Kampüsündeki ring seferleri artırdı, AY kodlu otobüs hattının güzergahını uzattı.

Ulaşım Daire Başkanlığı, üniversitelerde eğitim öğretim döneminin başlamasıyla öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için kampüs içindeki ring seferlerini artırdı.

Dicle Üniversitesi kampüsü içinde 15 dakika arayla hizmet veren 3 ring aracına 5 yeni araç daha eklendi. Toplam 8 otobüs Tıp Fakültesi ve Ziraat Fakültesi arasında 7 dakika arayla ücretsiz ring hizmeti verecek.

Ulaşım Daire Başkanlığı ayrıca 8 araçla hizmet verdiği AY kodlu (Körüklü) hatta araç sayısını 10'a çıkararak güzergahı Ziraat Fakültesi'ne kadar uzattı.

Hizmet vermeye başlayan AY kodlu otobüs hattının güzergâhı şöyle:

Oğlaklı TOKİ – 500 Evler - Otogar – Doğum Hastanesi – Ceylan AVM – Kantar Kavşağı – Tesisler – Seyrantepe – Eski Köprü – KYK Kız Yurdu – Dicle Üniversitesi Hastanesi-Diş Hekimliği Fakültesi-Ziraat Fakültesi
1727898306365.png
Kaynak, DBB

Araçları Küçültmek isteyen Koperatif Başkanına Ve Dönemin Belediye Vekiline söylemek lazımdı +'dan Hafta sonu özel halk otobüsleride olsa çoğu araç çalışmaz Şöförlerde Tatil yapar Özel Halk Otobüsleri Dakikaya göre değil Mesafeye göre Gelirler. Yeni Hat Açılınca Muhakkak Onlarda Çalışır
Belediye eski ve kayyum donemki bazı çalışanlar firmalar ile anlaşmış diye bilgi veriyor komisyon olayı var abi ne olur bunu söyleme dediler
E1'e kaç kere bindim sabah akşam araştırmaya üçkudan geçiyor her otobüs aynı yerden geçmiyor biri başka yerden biri başka yerden geçer sadece Bunlar Küçük Sorunlar Şuan Sorunlardan biri CE2 Bazen saatlerce gelmediği Oluyor
Sen daha 10 yıldır köy yoluna giren hattı bilmiyorsun tam on yıldır köy yolunda bu hat minibüs şoförleri pisliği adam olan hattı bilirdi 21ho1105 bin bir onun gibi adamlar arkadaşların evinin önünden bilerek geçiyor geçen aylarda bir şoför sen burdan geçmiyorsun dedi benin yanında on koltuklardayin adam ne ollsa koopleri başkanı E1 güzergah dışı gitseniz işlem yapman size diye bir başkan var dedi 21ho1105 şoförleri bugün tersten bindi ona özellikle bindin e9 değilsin ama adam keyfi hat değişiyor siz sorsanız benin hattın burasi ya da hattı bilmiyor yol calismasi var diye yalan atar bunun gibi sayılı araç var bilerek yaptiyor yaptırıyor kendi adamların için bilmiyorsan bilde konuş ben tanik oldun belediye de bile bir tanesi yolcu almamak araştırmada keyfine bakan 21aap992 bir şoför var daha önce bindin hep güzergah bilerek değişiyor e1 de E8 bana aynı şoförleri geldi bilinçli yapan var 2008den beri binmedin araç yok iş gereği şehiri geziyorum siz bana sorun araçların çoğunu belediye şoförleri ben çok iyi bilirim

Her gece disardayim 21aaf196 ve 21aaf979 dün gece markat alışverişimi yaparken o cadde birde eşi kavga edip onla tartismamak için evden çıkan bir arkadasi aldım görün E1 E8 ihlal ediyorlar oraya şoför arkadaşlarını bırakıp tabela açması belediye de otobüs isletme müdürü sayenizdedir
E1 de ise nöbetçi araçlardan #21aaf970 ve #21aaf975 biri son diğeri ilk seferinde geçiyor
Bugün gitseniz E1 E8 tabelası kapalı olarak görürsünüz dün ce3 vardı şuan aklında değil Plakasi birde e9 kendi hattindan geçiyor başlıyor 21act892 dün mesele.

Kimseye yalan atmıyorum gelip kendiniz bir kaç gün takılın görün görürsünüz eğer bu kadın uyarmazsa şoförleri
O kadın yüzünden geçmişte direk üç kuyu TOKİ gelen araçlar direk ihlal ediyor işlem yapmıyor inanmayan gelsin
21aap026 21bf748 21bf114 21aan992 bundan önce gelen araçlar vardı E1 E8 e10 da direk araştırmaya şoförlrini girmeyin diye uyarıyorlar kendi adamların ailesin hattından gecenlere e9 A4 sakın ihlal etmeyin diyorlar bir taraftan şoförlerin eski başlarından öğrendik.

Az önce E8 araç 10 dk erken çıkıyor adam sırf köy yoluna girmesin diye adana erken çıksın demişler el altından #21bf748 başka araç verip gönderiyorlar
8 araç e8 ama belediye bir aracı arada kendi adamına gönderiyor ya da ihlal ettiyor

Listeleri yayinlamiyorlar mesele kendi adamların önünden iki üç araç geçirmeye çalışıyorlar Asis olan bazı araçları iptal ediyorlar ta da olmayan Asis hatları açıyorlar bu yalan değil belediye olmayan Asis takip sistemde hatlar var bilinçli yapılan iş bu
Bazı cihazlarda A6 B1 ce1 d1 F1 E3 gibi daha çok hat var cihazların bazılarında bunları açılıp adamlarına el altından kiyakcilik yapıyor biz kanitlamayiz zor ama bindiğimiz bazı olmayan Asis mobil takipta kodlar var belli ediyor.

Az önce duyduğuma göre 10.30 da ilk kez uzun zamandan sonra gelmiş ama bu seferde 21ho1005 ihlal ettirmisler 10.20 lerde bugün

Son düzenleme:
Belediye eski ve kayyum donemki bazı çalışanlar firmalar ile anlaşmış diye bilgi veriyor komisyon olayı var abi ne olur bunu söyleme dediler

Sen daha 10 yıldır köy yoluna giren hattı bilmiyorsun tam on yıldır köy yolunda bu hat minibüs şoförleri pisliği adam olan hattı bilirdi 21ho1105 bin bir onun gibi adamlar arkadaşların evinin önünden bilerek geçiyor geçen aylarda bir şoför sen burdan geçmiyorsun dedi benin yanında on koltuklardayin adam ne ollsa koopleri başkanı E1 güzergah dışı gitseniz işlem yapman size diye bir başkan var dedi 21ho1105 şoförleri bugün tersten bindi ona özellikle bindin e9 değilsin ama adam keyfi hat değişiyor siz sorsanız benin hattın burasi ya da hattı bilmiyor yol calismasi var diye yalan atar bunun gibi sayılı araç var bilerek yaptiyor yaptırıyor kendi adamların için bilmiyorsan bilde konuş ben tanik oldun belediye de bile bir tanesi yolcu almamak araştırmada keyfine bakan 21aap992 bir şoför var daha önce bindin hep güzergah bilerek değişiyor e1 de E8 bana aynı şoförleri geldi bilinçli yapan var 2008den beri binmedin araç yok iş gereği şehiri geziyorum siz bana sorun araçların çoğunu belediye şoförleri ben çok iyi bilirim

Her gece disardayim 21aaf196 ve 21aaf979 dün gece markat alışverişimi yaparken o cadde birde eşi kavga edip onla tartismamak için evden çıkan bir arkadasi aldım görün E1 E8 ihlal ediyorlar oraya şoför arkadaşlarını bırakıp tabela açması belediye de otobüs isletme müdürü sayenizdedir
E1 de ise nöbetçi araçlardan #21aaf970 ve #21aaf975 biri son diğeri ilk seferinde geçiyor
Bugün gitseniz E1 E8 tabelası kapalı olarak görürsünüz dün ce3 vardı şuan aklında değil Plakasi birde e9 kendi hattindan geçiyor başlıyor 21act892 dün mesele.

Kimseye yalan atmıyorum gelip kendiniz bir kaç gün takılın görün görürsünüz eğer bu kadın uyarmazsa şoförleri
O kadın yüzünden geçmişte direk üç kuyu TOKİ gelen araçlar direk ihlal ediyor işlem yapmıyor inanmayan gelsin
21aap026 21bf748 21bf114 21aan992 bundan önce gelen araçlar vardı E1 E8 e10 da direk araştırmaya şoförlrini girmeyin diye uyarıyorlar kendi adamların ailesin hattından gecenlere e9 A4 sakın ihlal etmeyin diyorlar bir taraftan şoförlerin eski başlarından öğrendik.

Az önce E8 araç 10 dk erken çıkıyor adam sırf köy yoluna girmesin diye adana erken çıksın demişler el altından #21bf748 başka araç verip gönderiyorlar
8 araç e8 ama belediye bir aracı arada kendi adamına gönderiyor ya da ihlal ettiyor

Listeleri yayinlamiyorlar mesele kendi adamların önünden iki üç araç geçirmeye çalışıyorlar Asis olan bazı araçları iptal ediyorlar ta da olmayan Asis hatları açıyorlar bu yalan değil belediye olmayan Asis takip sistemde hatlar var bilinçli yapılan iş bu
Bazı cihazlarda A6 B1 ce1 d1 F1 E3 gibi daha çok hat var cihazların bazılarında bunları açılıp adamlarına el altından kiyakcilik yapıyor biz kanitlamayiz zor ama bindiğimiz bazı olmayan Asis mobil takipta kodlar var belli ediyor.

Az önce duyduğuma göre 10.30 da ilk kez uzun zamandan sonra gelmiş ama bu seferde 21ho1005 ihlal ettirmisler 10.20 lerde bugün
Üçkuyu taraflarını fazla bilmiyorum doğrudur.

Şöyle bir hat açılsa Diyarbakırın Yükünü Birkaç yılda olsa azaltmazmı?

DİŞ HASTANESİ - ARAŞTIRMA HASTANESİ - MEMURSEN - LALEŞ BULV. - 635 TOKILER - TALAYTEPE ANADOLU L. - DICLEKENT BULV. - DUNYA KAVŞAĞI - DICLEKENT BANKALAR - DICLEKENT VILLALARI - HUZUREVLERİ - KAYAPINAR EVLENDİRME DAİRESİ - URFA BULV - TOPTANCILAR (Karacadağ bulv) - DISKI GENEL MUDURLUĞU - T.C. BAGLAR KAYMAKAMLIGI - YENIKOY MEZARLIĞI - ORHAN DOĞAN CADDESİ - GÖLETLİ PARK (kenarından) - YENI HAL - NAZIM HİKMET CADDESİ - DIYARBAKIR TEMA PARK (yanından) - MEZEPOTAMYA CAD. (bir kısmı) - BATI ILCE OTOGARI
(Kırmızı Batı İlçe Garajına gidiş Mavi Araştırmaya Dönüş)
1727970222172.png

Mantıklı bir hat değil ama dış Hastanesi' araştırma memur-sen TOKİ 635 TOKİ dünya kavşağı Armina meyda kavşağı batı göz hastanesi Şeyhmus pastanesi çeşme ceylan AVM yeni hal Dicle Memorial hastanesi doğum hastanesi PTT metro 3 sanayi otogar Zana 500 evler OGLAKLİ TOKİSİ
Mantıklı şuan memur-sen
İkinci hat şu şekil
Diş hastanesi eğitim araştırma hastanesi memur-sen TOKİ 635 TOKİ dünya kavşağı Armina meyda kavşağı villalar Kayapınar evlendirme daire orman park tesisler migros kantar diski toptancılar yeni hal göletli park mezarlık köşesi zümrüt kent NEWROZ ALANİ araç muayene gökkuşağı aram TİGROS Ahmet Kaya caddesi
Diğer hat şu şekil olur yıllardır uzun olan arkadaşlar Osman Baydemir dönemindeki ulaşımdakiler ve Kışanak dönemdeki uzmanların fikrileri ben yorum bile yapmadım son hatta bu
Diş hastanesi eğitim araştırma hastanesi memur-sen TOKİ 635 TOKİ dünya kavşağı Armina meyda kavşağı villalar go kavşağı huzur evleri cami köşesi tesisler ninova seyran tepe kolordu Elazığ caddesi askerlik kavşağı adliye belediye galeriya Dağkapı üniversite

En uygun hatlar bunlar

Şehri bilmediğiniz için üç kuyu TOKİ tarafını
Bilmiş olsanız şayet 3.bolgeye ayrılır araçların gidiş gelişi

Mantıklı bir hat değil ama dış Hastanesi' araştırma memur-sen TOKİ 635 TOKİ dünya kavşağı Armina meyda kavşağı batı göz hastanesi Şeyhmus pastanesi çeşme ceylan AVM yeni hal Dicle Memorial hastanesi doğum hastanesi PTT metro 3 sanayi otogar Zana 500 evler OGLAKLİ TOKİSİ
Mantıklı şuan memur-sen
İkinci hat şu şekil
Diş hastanesi eğitim araştırma hastanesi memur-sen TOKİ 635 TOKİ dünya kavşağı Armina meyda kavşağı villalar Kayapınar evlendirme daire orman park tesisler migros kantar diski toptancılar yeni hal göletli park mezarlık köşesi zümrüt kent NEWROZ ALANİ araç muayene gökkuşağı aram TİGROS Ahmet Kaya caddesi
Diğer hat şu şekil olur yıllardır uzun olan arkadaşlar Osman Baydemir dönemindeki ulaşımdakiler ve Kışanak dönemdeki uzmanların fikrileri ben yorum bile yapmadım son hatta bu
Diş hastanesi eğitim araştırma hastanesi memur-sen TOKİ 635 TOKİ dünya kavşağı Armina meyda kavşağı villalar go kavşağı huzur evleri cami köşesi tesisler ninova seyran tepe kolordu Elazığ caddesi askerlik kavşağı adliye belediye galeriya Dağkapı üniversite

En uygun hatlar bunlar

Şehri bilmediğiniz için üç kuyu TOKİ tarafını
Bilmiş olsanız şayet 3.bolgeye ayrılır araçların gidiş gelişi
ben bu hatta Başta A3'ün yükünü E1 ve CE2'nin yükünü azaltmak için çizdim. tabi ben bu hattı 1 - 1.5 yıl önce çizmişim. (2 yılda olabilir) ozamanki yoğun yerler buralardı bu birkaç aydır ara verdim bilmiyorum.

Eğer bu Sayfanın ismi Değiştiriliyorsa Diyarbakır Büyükşehir Belediye Otobüsleri ve Özel Halk Otobüsleri Olarak Değiştirilmesini Öneriyorum.

@Emirhan @Berktuğ

Belediye Otobüsleri veya Özel Halk Otobüslerinden (Dışını) birkaçtane fotoğraf paylaşılırsa güzel olur. (fotoğraf size ait olsun)

ben bu hatta Başta A3'ün yükünü E1 ve CE2'nin yükünü azaltmak için çizdim. tabi ben bu hattı 1 - 1.5 yıl önce çizmişim. (2 yılda olabilir) ozamanki yoğun yerler buralardı bu birkaç aydır ara verdim bilmiyorum.
Not Osman Baydemir ulaşımdaki hatlarını ovduk sakın yanlış anlamayın o dönemdeki hatlar hiç bir dönemde gerçekleşmedi
Örnekleri A1 a2 A3 A4 a4p A5 A6 A7 A8.
B1.b2.b3 b4 b5 B6 b7
C1 C2 C3 C4 C5 C6 c7 c8.'c9 c10 c12
D1 d2 d3.d4 d5
E1 e2 E3 e4 E5 e6. e7 E8 e9 e10 e11 ce1
F1 f2 f3 f4 f5 f6
G1.g2 g3
H1 H2 h3 h4 h5 h6
K1.c2k kr1 y1 S1 r1 o1 O2 p1.p2.z1 z2

Sakın bugünkü hatlarla karşılaştırmayın arkadaşlar
Ayrıca arkadaş E1 aracı 21bf114 E8 e10 şeyh Bedrettin caddesinden geçiyordu şikayet edile edile hattına zorla gelen bir araç bugün tam 9 dk saatinden erken çıkıyor niye belediye işlem yapmıyor buna E1 hattına özellikle seçildi ihlal etsin diye özellikle konuldu
E1 21aap992 o da saatinden birazdan 7 8 dk erken çıkıp ihlal edecek bu adam E1 daha öncede koyuncu ailesin önünden bilerek ihlal etti adamı özellikle seçiyorlar E1 e10 bunu yaptı ek sefere geldi hattına gelmemek için onlarca kere tabela kapattı şeyh Bedrettin caddesinden geçti ya da düz 08.40 dan sonra direk 09.00 dan sonra araştırmaya gitti koyuncu özellikle adam seçiyor
Sonra 21bf748 bu adamda A4 sever şeyh Bedrettin caddesinden E1 E8 e10 çalıştı zaman gelme saatlerinde hep bilinçli ihlal eden adamlardan bilerek koyuncu seçti hattın düzeni bozmak için
21aap026 başka araçlarda E1 E8 çalıştı bu adan özellikle ihlaller için tercih eden sayılı adam iki önce gelen araç yerine özellikle seçilen ga vurlari seçiyor

E1 yükü iki şekil olur düşmesi biri yukarda yazdım

Diğeri de
Ce3 üniversite Dağkapı adliye askerlik şubesi gevran caddesi ofis koşu yolu bayram oğlu bayındırlık tesisler Diclekent metropol tekel iplik Elazığ Yıldız City(Tedaş ) caddesi intim kavşağı fuar alanı (yetismeden e2 gibi ) Gaffar Okkan caddesi sabit semt pazarı eski son durak üç kuyu TOKİ eğitim araştırma

Ce2 yanına da bugün adam akıllı sistem olsaydı bu hat gelirdi
Ce6 güncellenmiş versiyonu (ce6 gecmistede vardı özel halk otobüsleri o dönemin HDP partisine zorla katılan hattı hatta C6 Osman Baydemir ulaşımda varken vardı ama o dönemde tutmadı bir kaç farklı denemeleri yapmıştı Osman Baydemir ulaşımdaki müdürleri )
Ce6 üniversite Dağkapı askerlik şubesi gevran caddesi ofis koşu yolu Hatboyu emek caddesi polis okulu cezaevi migros (panoma yakında ismi ile ) orman park yeni yol Selahattin Eyyubi bulvarı 75 dünya kavşağı tekel iplik iplik Elazığ Yıldız City(Tedaş ) caddesi intim kavşağı fuar alanı (yetismeden e2 gibi ) Gaffar Okkan caddesi sabit semt pazarı eski son durak üç kuyu TOKİ eğitim araştırma
Bu iki hattı neden mi Gaffar Okkan caddesime verdik Osman Baydemir ulaşımdaki arkadaslari o dönemde oranın hakkını yediklerini düşünüyorlar köy yolu normal hatlarda ama şeyh Bedrettin caddesindesi denilen koyuncu akrabası olduğunu cadde şuan bomboş bir cadee haddinden fazla hat var olduğunu söylüyorlar bizde denetleme yaptığımizda hileli E1 hileli e10 hileli E8 hileli ce2 hileli fe1 geçirmeye çalıştıklarını gördük fe1 o cadde ile alakası yok E1 yok E8 yok e10 geçmişte koyuncu ile kayyum dönemde anlaşmalı adamı vardı bunu duyduk gördük o cadde oturan 2 3 amir oldu onlarca torpilli şoför var bazıları ayrıldı ama hala etkisi var nöbetci araçları onlardan seçmesi yetmemesi en kolay hatlara gönderilmesi köy hatları basit az sefer atan hatlar gönderilmesi bunlar basit tesadüfler mı ki ?
A3 ara hatta ihtiyacı var yukarda yazdığım var A3 otogar ceylan en basit
dış Hastanesi' araştırma memur-sen TOKİ 635 TOKİ dünya kavşağı Armina meyda kavşağı batı göz hastanesi Şeyhmus pastanesi çeşme ceylan AVM yeni hal Dicle Memorial hastanesi doğum hastanesi PTT metro 3 sanayi otogar Zana 500 evler OGLAKLİ TOKİSİ
Mantıklı şuan memur-sen
İkinci hat şu şekil
Bir diğer hat ise
Diş hastanesi eğitim araştırma hastanesi memur-sen TOKİ 635 TOKİ dünya kavşağı Armina meyda kavşağı villalar yeni yol kantar toptancılar iskan evleri kuru çeşme alay mezarlık köşesi ALİPİNAR eski ilçe garajı (köy garaji ) şehitlik dört yol DSİ Sezai Karakoç kültür sanat merkezi eski hal Melik Ahmet Mardin kapı bbasi
Şöyle hatlar bol hat az araç eski sistem buydu
Osman Baydemir ulaşımdaki müdürleri var iken
Bir kaç tane lazım eski dönem müdürler olsa bunlardan daha çok hat çıkar

Ben şunu söyleyin size eskiden ne kadar çok hat o kadar yoğunluk azaltması ile sonuclandir hep hat sayısı arttığında yoğunluk azalttı Diyarbakır da o dönem o dönemin tek kötü yönü ara hat E1 e9 t2 f7 O2 e10 z7 w gibi hatların yok olmasindan kaynaklı sorunu cozemediler

O dönemin ilk ara hattı A5 bugünkü ay benzer kabul edilirse birde e9 tek açtılar ikinci olarak kabul edilen ama ara hatta ilk olarak görülen hat

O zmanaki müdürler amirler ısrarla belediyenin 7 ,5 metrelik ve 9 10 metrelik araçlara ihtiyacı var diyorlar çok açılması için ne kadar hat artmış olsa o kadar rahatlama olacak ama sehir içinde araç sayısı artmış olacağı için yoğunluk azalacak ama küçük aracla bu iş serilesmesi saatlerin fazla verildiğini söylüyorlar onların zamanlarda 60 dk e2 üniversiteden giderken şimdi 65 dk Dağkapı merkezden birde araç kapıların sorunu olmadan durağa yanaşma sorunu olmadan hareket ediyor trafikte yolcu indirme kırmızı ışık dinlemeden sorunsuz inme olmasına rağmen.

Eskiden olsa şayet mesele 500 evler düşünün
Alay hattı bağlar dörtyol hattı cezaevi hattı bayındırlık hattı gaziler lunapark hattı memur-sen TOKİ hattı maliye hattı üç kuyu TOKİ hattı eski toplu konut hattı Diclekent hattı huzur evleri hattı 450 evler hattı bbasi hattı kısa hatlar bazıları ikişer hatta sahip olur bugün bir çok noktaya hizmet edemiyor dem partisi kiyakla itimazla adam kayirmacik ile ulaşımdaki yerlere yön veriyorlar kısaca bunu söyleyen eski HDP demliler.

Kendi adamına torpil yapan

Aşağı resim adam 09.08 de ihlal ediyor bilerek şeyh Bedrettin adamı 09.13 de fuar alanı orda bu adam hep ihlal ediyor ama işlem yok koyuncu bilerek üç kuyu girme diyor buna adamda zaten köy yoluna gelmek istemiyor işlem yapılmadığı için ihlal ediyor hep ama hep kısa boylu kilolu esmer kıllı sakallı genelde sakalları kesmiyor genelde yönetmeliği uymuyor adam bir direkson başına geçip iki üç.sefer atıyor ihlal ediyor hep belediye torpil adam diyoruz kanıtlamak zor ne olsa el altından ihlal ediyor sadece o değil ihlal eden minibüslerin plakaları yazacam bunlara neden bilincli işlem.yapilmiyor

IMG_20241004_091324.jpg

Son düzenleme:
Diyarbakır Büyükşehir’den “6 ay ücretsiz ulaşım” açıklaması!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyada gündeme gelen toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak paylaşımlarına ilişkin açıklama yaptı

Sosyal medyada “Diyarbakır’da toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak!” paylaşımlarına Büyükşehir’den açıklama geldi.

“YURTTAŞLARDAN PARA TOPLADIKLARI BİLGİSİ EDİNİLMİŞTİR”

Büyükşehir’in yaptığı açıklama şu şekilde:

“Bazı kişi veya kişiler, çeşitli sosyal medya mecraları üzerinden “Diyarbakır’da toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak!” adı altında yurttaşlardan para topladıkları bilgisi edinilmiştir.

Kent halkına çağrımızdır; “Diyarbakır’da toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak! Kent yönetimi sizi, kentte, hareketliliği arttırmayı ve toplu taşımayı teşvik etmeyi amaçlayan bir girişime katılmaya davet ediyor. Şehirde 6 ay boyunca sınırsız seyahat için 500 akıllı karttan birini sadece 87,40t’ye satın alın!” şeklinde gördüğünüz, reklam, ilan, haber gibi sosyal medya paylaşımlarına inanmayın ve asla işaret edilen linki (internet uzantısı) tıklamayın.

Belediyemiz bünyesinde böylesi bir çalışmanın olmadığını ve bu tür uygulamaların sadece kurumumuzun resmi hesapları üzerinden duyurulduğunu vurgulamak istiyoruz. Yurttaşlarımızın dolandırıcılık mağduru olmaması için bu tür tuzaklara itibar etmemesi gerekmektedir

images (44).jpeg

• Beğen
Tepkiler: Tam35
Diyarbakır Büyükşehir’den “6 ay ücretsiz ulaşım” açıklaması!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyada gündeme gelen toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak paylaşımlarına ilişkin açıklama yaptı

Sosyal medyada “Diyarbakır’da toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak!” paylaşımlarına Büyükşehir’den açıklama geldi.

“YURTTAŞLARDAN PARA TOPLADIKLARI BİLGİSİ EDİNİLMİŞTİR”

Büyükşehir’in yaptığı açıklama şu şekilde:

“Bazı kişi veya kişiler, çeşitli sosyal medya mecraları üzerinden “Diyarbakır’da toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak!” adı altında yurttaşlardan para topladıkları bilgisi edinilmiştir.

Kent halkına çağrımızdır; “Diyarbakır’da toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak! Kent yönetimi sizi, kentte, hareketliliği arttırmayı ve toplu taşımayı teşvik etmeyi amaçlayan bir girişime katılmaya davet ediyor. Şehirde 6 ay boyunca sınırsız seyahat için 500 akıllı karttan birini sadece 87,40t’ye satın alın!” şeklinde gördüğünüz, reklam, ilan, haber gibi sosyal medya paylaşımlarına inanmayın ve asla işaret edilen linki (internet uzantısı) tıklamayın.

Belediyemiz bünyesinde böylesi bir çalışmanın olmadığını ve bu tür uygulamaların sadece kurumumuzun resmi hesapları üzerinden duyurulduğunu vurgulamak istiyoruz. Yurttaşlarımızın dolandırıcılık mağduru olmaması için bu tür tuzaklara itibar etmemesi gerekmektedir

Ekli dosyayı görüntüle 53366
Kayyum Döneminde Bukadar fazla yoktu bu dönemde niye arttı?

Okudunuz mu tamamıni eğer bu haberi kast ettiniz ise ?

E1 E8 e10 ihlal sonuçları açıklayacam bir günde belediye ulaşım daire başkanlığı ve işletme müdürlüğü ve amirlerin desteği özel halk otobüsleri başkanı yani encümen yaptıkları destekli E1 E8 e10 minibüste E1 deki ihlal sayısını yazacam son minibüs seferlerin bitimi bekliyorum sence anormal mi sayılar yazdığında göreceğiz
Gece 23.00 de hesaplanacan giriş çıkışlarin sayısını hesaplıyoruz arkadaşlarla belediye de torpil var

Okudunuz mu tamamıni eğer bu haberi kast ettiniz ise ?

E1 E8 e10 ihlal sonuçları açıklayacam bir günde belediye ulaşım daire başkanlığı ve işletme müdürlüğü ve amirlerin desteği özel halk otobüsleri başkanı yani encümen yaptıkları destekli E1 E8 e10 minibüste E1 deki ihlal sayısını yazacam son minibüs seferlerin bitimi bekliyorum sence anormal mi sayılar yazdığında göreceğiz
Gece 23.00 de hesaplanacan giriş çıkışlarin sayısını hesaplıyoruz arkadaşlarla belediye de torpil var
Evet okudum.
şunu anlıyoruzki adam akıllı bir idareci gelmeyecek (Otobüs işletme ve hat güzergah.)

Millet için çalıştırdı dem ise adamı için çalıştığını net ortada ulaşımda
Gazilerde oturan adam ; sayıları vereyim belli dönemin millet için çalışan yıllardan bir dönem hatların açılımı ve sayıları

B1 alay Dağkapı üniversite mesele 2 belediye 6 özel halk otobüsleri
B2 cezaevi Dağkapı 3 belediye 8 özel halk otobüsleri
B3 bayındırlık Dağkapı üniversite 2 özel halk otobüsleri 1 belediye
B4 bağlar dörtyol Dağkapı üniversite 2 belediye 3 özel halk otobüsleri
B5 cezaevi bbasi 1 belediye 4 özel halk otobüsleri
B6 cezaevi şehitlik 2 belediye
B7 diclekent bayındırlık Dağkapı üniversite (askerlik şubesi üstü ) 1 belediye mesele
Şeyhmus pastanesi üstünden geçen bazı hatlar
C9 Diclekent gaziler otogar 2. belediye
E9 üç kuyu 2 belediye
Musa.anter
C10 Diclekent otogar 4 belediye

Mesele bunlar vardı bir dönem en iyi dönemden biri bugün gazilerde hat yok
B1 B2 a2 B6 farklı hatlar ulaşımda gaziler Musa anteri ters köşeye ittiler araç sayısı artmasına rağmen

Belediye itibazlasstirma yok belediye bugün kendi adamı olsa yazdığım plakalara bakabilirler kamera görüntüsünü kendileri itiraz edemez sayılara ne olsa
E1
E8
E10

Son düzenleme:
Gazilerde oturan adam ; sayıları vereyim belli dönemin millet için çalışan yıllardan bir dönem hatların açılımı ve sayıları

B7 diclekent bayındırlık Dağkapı üniversite (askerlik şubesi üstü ) 1 belediye mesele
E9 üç kuyu 2 belediye
Musa.anter

B1 B2 a2 B6 farklı hatlar ulaşımda gaziler Musa anteri ters köşeye ittiler araç sayısı artmasına rağmen

Belediye itibazlasstirma yok belediye bugün kendi adamı olsa yazdığım plakalara bakabilirler kamera görüntüsünü kendileri itiraz edemez sayılara ne olsa
E1
E8
E10
Evet doğrudur Ancak Şuanda Yeterli Otobüs yok Bu Oğlaklıya AY'e Üniversite Ring'e Z7'e ve yeni açılan huzurevleri b.başı vermiş Anahat'ları düşürmüş (A1 - A2 - A3 - A4)
A3 12'den 10 Araca Düştü
A4 8'den 6'ya düştü
A3 Çok yoğun hattır onu azaltmak akıl işi değil. kısacası Bazı hatlardan düşürmüş bazılarına vermiş

F2 Yanlış görmediysem özel halk otobüsüyle beraber belediye çalışıyor.

-

E9 üç kuyu 2 belediye
Musa.anter

E1
E8
E10

Belediye Otobüslerinin Plakasını Modelini / Markasını - Hattıyla beraber (Eğer Sizdeyse) düzgün bir şekilde Paylaşabilirmisiniz? Bende'kiler eski hatlara aitte +'dan hurdaya çıkanlar ihaleyle gidenler olcak ama ihaleyle gideceklerin nerdeyse hepsi çalışıyor.

Geçmişte beraber çalıştığı hatlar vardı o zaman bambaşkaydı
A1 500 evler bağlar dörtyol üniversite
Belediye 2 özel halk otobüsleri 4
A2 500 evler cezaevi Dağkapı
Belediye 2 özel halk otobüsleri 8
A4 belediye bbasi alay şehitlik 500 evler den
Bir araç aynı zamanda a4p vardı ek olarak
A4 özel halk otobüsleri mesele bbasi bağlar dörtyol 500 evler 1 araç
B1 gaziler alay üniversite 6 araç 3 belediye
B2 cezaevi Dağkapı belediye üniversite giderdi mesele 3 belediye 8 özel halk otobüsleri
B3 bayındırlık üniversite 1 belediye 2 özel halk otobüsleri
B4 gaziler bağlar dörtyol üniversite 2 belediye 2 veya 3 özel halk otobüsleri
B5 1 veya 2 belediye 5 özel halk otobüsleri
C1 Diclekent alay üniversite 2 belediye 2 özel halk otobüsleri
C2 Diclekent 1 veya 2 belediye 6 özel halk otobüsleri 8 kadar çıktığı dönemde oldu ayrıca C2k büyük kadıdan lojmanlar üniversiteden Dağkapı vilayet ofis koşu yolu Hatboyu Kızılay emek caddesi cezaevi migros yeni yol bp kavşağı( go kavşağı) Diclekent metropol tekel Hayat kent 1.belediye araç
C3 1.belediye 1 özel halk otobüsleri üniversite Dağkapı askerlik şubesi ofis bayındırlık üstü Diclekent
C4 Diclekent Bayındırlik ofis vilayet Dağkapı 3 belediye 8 özel halk otobüsleri
C5 Diclekent bağlar dörtyol Dağkapı 2. Belediye 8 özel halk otobüsleri
C6 vardı yazmaya gerek yok
C7 bbasi alay şehitlik Diclekent 1 veya 2 belediye 3 veya 5 özel halk otobüsleri
C8 bbasi ofis Ekinciler Bayındırlik Diclekent 1 belediye 3 özel halk otobüsleri
C12 Selahattin Eyyubi bulvarı yeni yol cezaevi üniversite 2 belediye 3 özel halk otobüsleri
D1 Dağkapı cezaevi huzur evleri (belediye üniversite giderdi) 2 belediye 7 özel halk otobüsleri
D2 1 belediye 2 özel halk otobüsleri huzur evleri vilayet ofis Bayındırlik üniversite
D3 1 belediye 3 özel halk otobüsleri bbasi cezaevi huzur evleri
F1 Dağkapı cezaevi toplu konut 2 belediye 4 özel halk otobüsleri
F2 üniversite askerlik şubesi ofis toplu konut 3 belediye 4 özel halk otobüsleri
F3 bbasi kisadan ofis direk eski TOKİ 1 belediye 1 özel halk otobüsleri
G1 2 belediye 2 özel halk otobüsleri
H2 2 belediye 3 özel halk otobüsleri
Böyle hatlarda geçmişte beraber çalıştılar bugün adam gibi olsalar çalışırlar az araçla bunu yaptılar geçmişte

• Beğen
Tepkiler: Rime
-

Belediye Otobüslerinin Plakasını Modelini / Markasını - Hattıyla beraber (Eğer Sizdeyse) düzgün bir şekilde Paylaşabilirmisiniz? Bende'kiler eski hatlara aitte +'dan hurdaya çıkanlar ihaleyle gidenler olcak ama ihaleyle gideceklerin nerdeyse hepsi çalışıyor.
Bunu net şekilde öğrenecem daha siparişler gelmeden geriye kalan kısmı vermeden net birşey soylemem zor elinde verilmeden önceki hali var
Verilmeden önce halini paylasabilirin belediye birden fazla yeri var bazı araçlar sürekli sabit yerde değil biraz ilçelerde araştırma yapmam lazım

Adam koydum 06.10 dan 01.30 kadar bekliyorum

E1
21BF114 3 SEFER İHLAL
21AAN992 4 SEFER İHLAL
21BK093 1 SEFER İHLAL
21BF725.3 SEFER İHLAL
NÖBETÇİ
21AAE327 1 SEFER İHLAL SEYH BEDRETTİN
21AAF975 2 SEFER İHLAL SEYH BEDRETTİN
MİNİBÜS E1 ARACLARİ
21HO1015 8 SEFER
21HO1016 2 SEFER
21HO1061 4 SEFER
21HO1078 3 SEFER
21HO1084 5 SEFER
21HO1089 6 SEFER
21HO1126 2 SEFER
21HO1135 6 SEFER
21HO1150 2 SEFER
21HO1178 5 SEFER
21HO1182 2 SEFER
21HO1184 2 SEFER
21HO1189 2 SEFER
E8
21BF748 3 SEFER
21BK899 2 SEFER
21BU408 2 SEFER
21BU405 2 SEFER
21AAP025 1 SEFER
21ADH668 1 SEFER
21BK091 2 SEFER
21BF744 2 SEFER
E8 nöbetçi
21aaf196 1 sefer
21aet529 1 sefer
E10
21AAP026 3 SWDER İHLAL
21BK090 2 SEFER İHLAL
21BF734 2 SEFER İHLAL
21BF731 2 SEFER İHLAL
21AAP042 3 SEFER İHLAL
21BF118 3 SEFER İHLAL
Yandaş olsa bu kadar ihlal olmaz kendi adamına tersten veriyor bugün yandaş olsa belediye de tersten hizmet alsa ihlal olarak kabul.ettigimiz seferlerde ona yazıldı

Son seferde insan neden ihlal eder belediye bu araç 90 günde kayıtları aldık 80 kere ihlal etmiş son seferde insan hakkına girse e9 bu iş yok ce3 yok E1 ve e8 var hattına gelmemek

Screenshot_2024-10-05-00-58-00-775-edit_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar