Üç kuyu için e6 şart mesele E3 üç kuyu için şart E3 dediğim ilk açılan E3 bilen bilir bilmeyen uydurur
E3 B.BASİ eski hal sümer park Ayhan durağı ofis gevran caddesi Elazığ yolu s.tepe sanayi forum AVM iplik üç kuyu eğitim araştırma şart mesele
E6 mesele bilen bilir bilmeyen uydurur biz söyleyelim mesele
Küme evleri doğu köy garajı eski ilçe otogarı şehitlik alipinar eski birlik lisesi bağlar dortyol sağlık ocağı oryil Kızılay emek caddesi p okulu cezaevi migros Memorial hastanesi yeni yol yeşil kuşak bp kavşağı villalar meyda metropol tekel iplik üç kuyu TOKİ eğitim araştırma (dönüşte dikkat p okulu Medine bulvarı iskan evleri bağlar dortyol viyadük alipinar ...)
E5 bilen bilir ama değişiklik yaparak anlatacam size
Üniversite Dağkapı vilayet ofis Ekinciler ve gevran caddesi Elazığ yolu s.tepe sanayi forum AVM iplik üç kuyu eğitim araştırma şart mesele yani
Fe1 yerine fe2 olmalı
Fe2 mesele eski toplu konut s tepe sanayi forum iplik köy yolu (876 sokak ) üç kuyu eğitim araştırma memur-sen TOKİ 635 TOKİ dünya kavşağı 75 iplik forum avm sanayi eski toplu konut mesele 2 araç olmalı mutlaka
Mesele z9 olmalı
Z9.nedir ?
Yeni cezaevi 635 TOKİ memur-sen TOKİ araştırma kavşağı fuar alanı iplik 75 dünya kavşağı Diclekent tesisler migros kantar ceylan AVM yeni hal göletli park.yeni köy mezarlığı araç muayene zümrüt kent nevroz alanı hava alanı mesele en basit