Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Yaşadığınız Olaylar | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Yaşadığınız Olaylar

Bucali

Paylaşımcı Üye
Burada ESHOT/İZULAŞ/İZTAŞIT hatlarında yaşadığınız gülünç veya rezalet fark etmeksizin tartışacağımız olayları anlatabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: yuSuF ve Ata Bey
Bir keresinde 72'ye Belde vermişlerdi(sevmediğiniz eshot hatlarında yazdığım.) Şoför ya acemi,ya ilk Belde deneyimi, Hem Nato'da,hem Pazaryeri'nde hem de Betonyol'da
Tam 3 kez kapıyı yolcuların üzerine kapattı.Biri de ben olmamak için kapının dibinde bekliyordum yani

• Beğen
Tepkiler: yuSuF
2024 568 Özkanlar Migrosa dönücekken yolcular kapıyı aö diye bağırmaya başladı meğerki motordan duman geliyormuş 2016 model Temsaydı bu araç.

• Beğen
Tepkiler: yuSuF ve Bucali
Bir keresinde 72'ye Belde vermişlerdi(sevmediğiniz eshot hatlarında yazdığım.) Şoför ya acemi,ya ilk Belde deneyimi, Hem Nato'da,hem Pazaryeri'nde hem de Betonyol'da
Tam 3 kez kapıyı yolcuların üzerine kapattı.Biri de ben olmamak için kapının dibinde bekliyordum yani
Bana da acemi İzulaş şoförü geldi hoplaya zıplaya götürdü bizi Bornovaya

• Beğen
Tepkiler: yuSuF ve Bucali
Yine bir 72,yine kaos...
Bu kez Eşrefpaşadayım. 72 bekliyorum. Biri geldi çakılıydı. Kapıyı açmadı. Ardından protırt bir 72 geldi.Zaruri bir şekilde bindim.Aksiyon burdan itibaren başlıyor
Şişman Fırınının önündeki U dönüşünde siyah bir audi passat yol için burnunu soktu.Bizim botokslu,sürücü dediğimiz şahıs aracı minnak manevrayla geçti.Halbuki yol bizim şoförün hakkıyken araç içindekiler ağız dolusu küfretti.Sonra İzmirpark ışıklarında beklerken araç en sol şeritten geldi. Aracın önünü kesti.Şoföre"Camı aç!" diyerekten tehdit yasğdırdılar.En son 5 dakika araç içinde rehin tutulduktan sonra araçtakiler polisin çağrıldığını anlayıp son hız kaçtılar.Biz korkuyu iliğine dek hissettik

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: yuSuF ve dragi35
İzmir Kasomirse başyapıtı 490'dır

Bir gün hastayım,yarım gün izin almıştım okuldan,eve gideceğim.490 geldi.Bindim.Şoför arkası koltuk boş.Geçtim oturdum.Gıcık teyzenin biri Nato'dan bindi. Beni kaldırmak istedi.Ben anladım ama hemen kulaklığı(A planımı) çıkartıp kendimi savunmak istedim.Teyze ağzını bıçak açamadı.En son Üçyol'da indik,Teyze:
-💫ÖzEl ArAcA bİnİn KoLtUkLaRı HaRcAmAyIn
Dedi. İçimden dünyanın en uzun küfrünü ettim,hatta dışa vurmak istedim.Hayatımın ilk gıcığı bu teyzedir.
Sonrasında teyze gitti emekli otobüsünün durağında 681 bekledi

• Beğen
Tepkiler: yuSuF
949'a binmiştim yeni açıldığı zaman. aracın motor kısmından yol gözüküyordu

IMG_20250504_132138.jpg

Sadece 1 kereliğine yaşanmıştır
23 Nisan günü 744 kuyruğu 2 körüklüyü çaklı vaziyete getirebileck kadar uzundu.ESHOT n'aptı? Solo araç yolladı.Hemide dünya titreme birincisisi Temsa Avenue LF

Şoför Karakolda duralım:Öğrenciler vs bir amca bir kadını oturtmak için öğrenci kaldırmak istedi sonra amca ve teyzelerde yer isteyince öğrenciler ile yaşlılar kavga yaşadı ücretsiz biniyonuz diyince ortam gerildikçe gerildi. Bu arada bir vatandaşımızın Karakolda duralım bence sözü ile ortam sakinleşti bu olay kadın şoförün sürdüğü 2009 procityde gerçekleşti

• İnanılmaz
Tepkiler: Bucali
İzmir Kasomirse başyapıtı 490'dır

Bir gün hastayım,yarım gün izin almıştım okuldan,eve gideceğim.490 geldi.Bindim.Şoför arkası koltuk boş.Geçtim oturdum.Gıcık teyzenin biri Nato'dan bindi. Beni kaldırmak istedi.Ben anladım ama hemen kulaklığı(A planımı) çıkartıp kendimi savunmak istedim.Teyze ağzını bıçak açamadı.En son Üçyol'da indik,Teyze:
-💫ÖzEl ArAcA bİnİn KoLtUkLaRı HaRcAmAyIn
Dedi. İçimden dünyanın en uzun küfrünü ettim,hatta dışa vurmak istedim.Hayatımın ilk gıcığı bu teyzedir.
Sonrasında teyze gitti emekli otobüsünün durağında 681 bekledi

Şoför Karakolda duralım:Öğrenciler vs bir amca bir kadını oturtmak için öğrenci kaldırmak istedi sonra amca ve teyzelerde yer isteyince öğrenciler ile yaşlılar kavga yaşadı ücretsiz biniyonuz diyince ortam gerildikçe gerildi. Bu arada bir vatandaşımızın Karakolda duralım bence sözü ile ortam sakinleşti bu olay kadın şoförün sürdüğü 2009 procityde gerçekleşti
Bu ikisinin bir mix'i olsaydı Kaosmirliğimizden ödün vermezdik.Boşuna mı Ortadoğunun en sinirli 2.Ülkesiyiz

Bir keresinde solo 304 vardı.Herkes daha tüneli geçmeden çakılacağını biliyordu ki öyle oldu.
Bankalar durağında ise bir yolcu şöyle dedi.
"YA KAPTAN,DAHA DA YOLCU ALMA BE A..."

• Haha
Tepkiler: Ata Bey ve berke86

Konu görüntüleyen kullanıcılar