Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Fenerbahçe ‏‏‏‏‏‏‏‏🟨🟦 | Sayfa 6 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Fenerbahçe ‏‏‏‏‏‏‏‏🟨🟦

OOSTERWOLDE 5 AY YOK!

Ameliyat için önümüzdeki hafta Hollanda'ya gidecek olan Jayden Oosterwolde'nin en az 5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Fenerbahçe-Manchester United maçını Fransız hakem Clement Turpin yönetecek​

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe'nin İngiltere'nin Manchester United takımını konuk edeceği maçta Fransa Futbol Federasyonundan hakem Clement Turpin düdük çalacak.​

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, perşembe günü Ülker Stadı'nda oynanacak müsabakada Turpin'in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Jeremy Stinat olacak.

Video Yardımcı Hakem odasında ise Jerome Brisard görev yapacak.

Anadolu Ajansı

Fenerbahçe, milli arada Zenit’i ağırlayacak​

Fenerbahçe, liglere verilecek milli arada 15 Kasım Cuma günü Rusya'nın Zenit takımı ile özel maçta karşılaşacak.​

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşmanın saat 20.00'de başlayacağı duyuruldu.

Maçın bilet satışları ve yayınlanacağı mecra ile ilgili resmi bilgilendirmenin daha sonra yapılacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Manchester United'ı ağırlayacak​

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında yarın İngiliz ekibi Manchester United'ı konuk edecek.​

Ülker Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonundan Clement Turpin yönetecek. Turpin'in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Jeremy Stinat ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

UEFA Avrupa Ligi'ne 2-1'lik Union Saint-Gilloise galibiyetiyle başlayan Jose Mourinho'nun öğrencileri, ikinci maçında Twente deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü.

1729699917909.png

Sarı-lacivertli ekip 4 puanla 13. sırada yer alıyor.

Sahasında Twente ile 1-1, deplasmanda da Porto'yla 3-3 berabere kalan Manchester United, 2 puanla 21. sırada.

Anadolu Ajansı

O kovanın bugün sezonu kapatmasını istiyorum, böyle ahmak bir kaleci olamaz ya

Bizimkiler golden sonra hiç de iyi oynamadı, az kala yiyorlardı.

Mücadele 1-1'lik beraberlikle tamamlandı.

• Beğen
Tepkiler: Meksika
Başakşehir gibi rezil olmak da vardı, yine ucuz kurtulduk. Zaten ben bu çöplerle 1-1'i bile galibiyet olarak kabul etmiştim.

• Beğen
Tepkiler: Meksika ve Tam35

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 31 Mayıs 2024 itibarıyla borcunun 12 milyar 571 milyon lira olduğu açıklandı.​

Mourinho'nun tazminat konusu gerçekleşirse 700 milyon lira daha artacak

• Beğen
Tepkiler: Meksika
Alkmaar'da gol atan çocuklar.
Çevre kontrolleri zayıf olsa bile iyi oynadılar.

Screenshot_20241108_005238.jpg

Son düzenleme:
Hadi İnşallah .. az bir zararla da olsa kurtulmakta fayda var. Umarım 2 tane çok kaliteli forvet alırlar ki Avrupa'da da başarı gelir.

Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri giderse dünya yıldızları geliyor! Yönetim, devre arası isimlerini belirledi...©CNN TÜRK
Fenerbahçe, Al-Nassr’dan Talisca’yı kadrosuna katmak isterken karşı taraftan sürpriz bir teklif gelmişti. Suudi ekibi, Youssef En-Nesyri’yi transfer etme talebiyle masaya oturdu. Yaşanan bu gelişme sonrası, Sarı-Lacivertliler’in yol haritasında değişim yaşandı. Yönetim, Al-Nassr’ın sportif direktörü Adrian Esparraga ile yapılan görüşmede, Mourinho’nun da onayıyla Faslı forveti satabileceğini iletti. Fenerbahçe, temmuz ayında 27 yaşındaki oyuncu için Sevilla’ya 19.5 milyon Euro ödeyerek kulüp tarihinin en pahalı transferine imza atmıştı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar