emreunel159
Paylaşımcı Üye
Forumda paylaşılan tumotobusler.vercel.app sitesinde gördüğünüz, paylaşmak istediğiniz görselleri,yazıları burada payalaşalım konular birbirine karışmasın. Tekrardan site sahibinin ellerine, emeğine sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
A-766 nın tezelleri de var geçerken hep görüyorumDeparko Sanayi Sitesinde yatan çoğlunluğu TCV olan 21 araç;
A-1636 - MAN
A-1720 - TCV
A-1721 - TCV
A-1722 - TCV
A-1723 - TCV
A-1724 - Mercedes (TCV diye biliyordum ama Mercedes yazıyordu)
B-041 - Otokar
B-165 - BMC Belde
B-189 - BMC
B-194 - BMC Belde
B-218 - AKIA
B-232 - BMC
B-234 - AKIA
B-1742 - TCV
B-1898 - TCV
B-1918 - TCV
C-1751 - TCV
C-1752 - TCV
C-1761 - MAN
C-1762 - MAN
C-1890 - TCV
Ekli dosyayı görüntüle 70071
Yanlış hatırlamıyorsam A-765'ti hatta jantları siyah. 65 veya 66 hangisiyse ikisinden biri yeni araç aldığı için deparkodaki araçtan sinyal gelmiyor o yüzden uygulamada gözükmüyor ordaA-766 nın tezelleri de var geçerken hep görüyorum
Evet 765 ti doğrudurYanlış hatırlamıyorsam A-765'ti hatta jantları siyah. 65 veya 66 hangisiyse ikisinden biri yeni araç aldığı için deparkodaki araçtan sinyal gelmiyor o yüzden uygulamada gözükmüyor orda
Şuan sorunsuz girebiliyorumŞuanda siteye erişimde problem yaşıyorum sizler de yaşıyormusunuz
Benden kaynaklıymış özür dilerim
Yeni hali çok çok daha iyi olmuş ellerine sağlıkSiteye olan ilginiz için çok teşekkürler. Elimden geldiğince geliştirmeye devam edeceğim. Önerileriniz varsa iletebilirsiniz. Şimdi otobüse tıklayınca açılan kısmı biraz değiştirdim.
API ve sitenin çalışıp çalışmadığını aşağıdan takip edebilirsiniz.
tumotobusler.betteruptime.com
O kısmı biraz daha küçük yapsanız iyi olmaz mı hemen yanındaki otobüse bakmak için biraz zor oluyor onun dışında herşey çok güzelSiteye olan ilginiz için çok teşekkürler. Elimden geldiğince geliştirmeye devam edeceğim. Önerileriniz varsa iletebilirsiniz. Şimdi otobüse tıklayınca açılan kısmı biraz değiştirdim.
API ve sitenin çalışıp çalışmadığını aşağıdan takip edebilirsiniz.
tumotobusler.betteruptime.com