Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Hot Wheels Koleksiyonu | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Hot Wheels Koleksiyonu

Genel Kuş bakışı hali her seriyi ayrı ayrı detaylı paylaşacağım.

598cbc94-2886-473c-b241-7eec7194cd40.jpg

Brian O'conner Seti

1) Hızlı ve Öfkeli 1 Filmindeki 1995 Mitsubishi Eclipse - Yeşil Olan
2) Daha Hızlı Daha Öfkeli Filmindeki 1999 Nissan Skyline GT-R (BNR34) - Gri/Gümüş Olan
3) Hızlı ve Öfkeli 6 Filmindeki 1970 Ford Esc*rt (Maalesef ismini sansürlüyor site otomatik) RS1600 - Mavi Olan
4) Hızlı ve Öfkeli 7 Veda Sahnesindeki Toyota Supra - Beyaz Olan
5) Hızlı ve Öfkeli 1 Son Yarıştaki Toyota Supra - Turuncu Olan

Brian.jpg

Son düzenleme:
Dominic Toretto Seti:

1) Hızlı ve Öfkeli 7 filmindeki Gökdelen sahnesindeki W Motors Lykan Hypersport – Kırmızı Olan
2) Hızlı ve Öfkeli 9 Filmindeki 1968 Model Dodge Charger - Siyah Olan
3) Hızlı ve Öfkeli 1 filmindeki 1995 Mazda RX-7 - Kırmızı Olan
4) Hızlı ve Öfkeli 8 açılış sahnesindeki yanan kaputsuz araç olan 1950 Chevy Fleetline - Gri olan

Setin 1 aracı eksik en kısa sürede alacağım

IMG_20250622_210854.jpg

Son düzenleme:
Racing Seti:
1) Hızlı ve Öfkeli 10 Filmindeki 1966 Chevy Impala - Mor Olan
2) Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu Filmindeki Soygun Sahnesindeki De Tomaso Pantera - Siyah Olan
3) Hızlı ve Öfkeli 1 Filmindeki Nissan Skyline GT-R (BNR33) - Sarı Olan
4) Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu Filmindeki Porsche 911 GT3 RS - Mavi Olan
5) Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Drift Filmindeki Drift King'in Arabası Olan Nissan 350Z Custom - Siyah-Gri Olan

RunRacing.jpg

Son düzenleme:
Karışık Hoşuma gidenleri aldığım set (Women of Fast, HW Decades of Fast ve Villains Olmak üzere 3 farklı set)

1) Hızlı ve Öfkeli 4 Filmindeki Buick Grand National - Siyah Olan
2) Daha Hızlı ve Daha Öfkeli Filmindeki Meşhur Yarış Sahnesindeki Honda S2000 - Pembe Olan
3) Hızlı ve Öfkeli 1 Filmindeki Volkswagen Jetta MK3 - Beyaz Olan
4) Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu Filmindeki Soygun Sahnesindeki Ford GT40 - Lacivert Olan
5) Hızlı ve Öfkeli 1 Filmindeki Honda S2000 - Siyah Olan

Karışık.jpg

Karışık Hoşuma gidenleri aldığım Premiumlar:

1) Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Driftteki (Saliselik Sahnede var) Porsche 911 Carrera RS 3.8 - Gri Olan
2) Hızlı ve Öfkeli 8 Filmindeki Dom'un Kübada Kullandığı Toyota Land Cruiser FJ43 - Kırmızı Olan
3) Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Drift Filmindeki Meşhur MonaLisa Nissan Silvia (S15) - Turuncu-Mavi Olan
4) Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Driftteki (Saliselik Sahnede var) 1996 Nissan 180SX Type X - Full Mavi Olan
5) Hızlı ve Öfkeli 1 Filmindeki Custom Acura Integra Sedan GSR - Mavi Decalli Olan
6) Hızlı ve Öfkeli 8 Filmindeki Saçma araba çekme sahnesindeki 2018 Bentley Continental GT3 - Beyaz-Kırmızı Olan

Premiumlar.jpg

Rastgele Aldığım Hoşuma Giden Hypercar Regular Modeller (Skyline Hariç)

1) Lamborghini Sesto Elemento - Beyaz Olan
2) Hızlı ve Öfkeli 7 Filmindeki Cenaze Sahnesinde Arka Planda Duran Nissan Skyline GT-R (BNR32) - Siyah Olan
3) '96 Porsche Carrera - Beyaz Decalli Olan
4) Pagani Utopia - Bej olan
5) 2020 Koenigsegg Jesko - Mor Olan

Regularlar.jpg

Dominic Toretto Seti:

1) Hızlı ve Öfkeli 7 filmindeki Gökdelen sahnesindeki W Motors Lykan Hypersport – Kırmızı Olan
2) Hızlı ve Öfkeli 9 Filmindeki 1968 Model Dodge Charger - Siyah Olan
3) Hızlı ve Öfkeli 1 filmindeki 1995 Mazda RX-7 - Kırmızı Olan
4) Hızlı ve Öfkeli 8 açılış sahnesindeki yanan kaputsuz araç olan 1950 Chevy Fleetline - Gri olan

Setin 1 aracı eksik en kısa sürede alacağım

Ekli dosyayı görüntüle 70922
Setin son aracını da bugün çok ucuza bulduğum için Maltepeye gidip aldım.

5) Hızlı ve Öfkeli 4 Filmindeki 1970 Chevelle SS

9b750c5f-a1ac-4481-ac2d-05a075160394.jpg

Hot Wheels dediğiniz nedir? Anlayamadım. Bir tür maket gibi bir şey mi?

Bir iş adamının garajında 100 den fazla kollesiyonluk otomobil var diye duymuştum. Adamın adını hatırlayamayacağım. Ali Ağaoğlu nun da koleksiyonu var ama o kadar büyük değil sanırsam.

• Beğen
Tepkiler: emreunel159
Hot Wheels dediğiniz nedir? Anlayamadım. Bir tür maket gibi bir şey mi?

Bir iş adamının garajında 100 den fazla kollesiyonluk otomobil var diye duymuştum. Adamın adını hatırlayamayacağım. Ali Ağaoğlu nun da koleksiyonu var ama o kadar büyük değil sanırsam.
Basit olarak anlatacak olursam bazıları plastik, bazıları metal olan 1:64 oranında bir Oyuncak Araba ama aşırı basit bir anlatım. Bu bir tutku, hobi, hayallerin gerçekleşmesi gibi düşünebilirsiniz. Gerçek bir arabam olması zor olduğundan dolayı beni tatmin ediyor şahsen. Ömür boyu da koleksiyonuma devam etmek istiyorum. Belirli bir süre sonra bir bağ kuruyorsunuz. O aşamaya gelince hobi tutkuya dönüşüyor.

Benim de bir zamanlar kullanılmış ankesörlü telefon kartı koleksiyonum vardı. 2000 lerin başında Ankara da üniversite yurdunda kalıyordum. O zamanlar cep telefonu çok pahalıydı. Yurttan kartlı telefonlarla evimizi arardık. Biten kartları çöpe atmak yerine biriktirmeye başladım. Benim bunları biriktirdiğimi gören arkadaşlar bana kart getirmeye başladı. Bunların aynı posta pullarında olduğu gibi üzenlerin resimler olurdu. Binin üzerinde kartım olmuştu. Pek çok seri eksiksiz tamamlanmıştı.

Vay be 25 sene geçmiş üstünden. Evden eve taşınırken kayboldular.

Şimdi ankesörlü telefon da kalmadı kartı da...

• Sevmek
Tepkiler: emreunel159

Konu görüntüleyen kullanıcılar