Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett 125 Adet Körüklü Otobüs Alıyor | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett 125 Adet Körüklü Otobüs Alıyor

Bi ters köşe yapıp yeni kasa Citaro alsalar rüya gibi olur. Ya da MAN Lions City G 18
Adamlar Daha 25 Milyon Fazla Verip Otokar Almadı Geçen Seneki İhalede Sence İnanıyor musun Citaro,Conecto,Man Lions City Otobüslerini Alacaklarına Ben İnanmıyorum Çünkü 5 Sene Önce Capacity Test Edildiğinde Mercedes Yönecitisinin Suratına Çok Pahalı Alamam Demişti

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Beykozlu
125 tane körüklü ve 180 tane solo araç almak yerine + 300 çift katlı araç alınmasını tercih ederim. Yüksek koltuk kapasitesi sayesinde vatandaşlar çok daha insani şartlarda seyahat etmiş olur. (Parti , belediye fark etmeksizin) solo yahut körüklü araçlar vatandaşın dikkatini pek çekmez ama çift katlılar siyasetçilere artı puan da yazar.

• Beğen
Ben onu bunu bilmem 125 otobüsten en az 25 tanesini 500T hattına verilsin. FSM ve 2.Çevreyolunun Metrobüsü bu hat. 500T hattındaki solo otobüsleri de Tuzla ve Pendikte ne kadar otobüs ihtiyacı bulunan hat varsa serpiştirilsin. Ben C-5 ÖHO esnafının yerinde olsam 133Ş hattına takviye yapardım özellikle hafta içi ve hafta sonları Pendik Şifa minibüsleri de kalkınca meydan 133Ş kaldı. Sadece o değil 133KT, 133T, KM12, KM13, 132T, 130E, 130H, KM17, KM25, KM28

• 100
Adamlar Daha 25 Milyon Fazla Verip Otokar Almadı Geçen Seneki İhalede Sence İnanıyor musun Citaro,Conecto,Man Lions City Otobüslerini Alacaklarına Ben İnanmıyorum Çünkü 5 Sene Önce Capacity Test Edildiğinde Mercedes Yönecitisinin Suratına Çok Pahalı Alamam Demişti
AB den alınacak olan 300 metrobüs kredisi onaylanmamıştı çünkü.

• Beğen
Ben onu bunu bilmem 125 otobüsten en az 25 tanesini 500T hattına verilsin. FSM ve 2.Çevreyolunun Metrobüsü bu hat. 500T hattındaki solo otobüsleri de Tuzla ve Pendikte ne kadar otobüs ihtiyacı bulunan hat varsa serpiştirilsin. Ben C-5 ÖHO esnafının yerinde olsam 133Ş hattına takviye yapardım özellikle hafta içi ve hafta sonları Pendik Şifa minibüsleri de kalkınca meydan 133Ş kaldı. Sadece o değil 133KT, 133T, KM12, KM13, 132T, 130E, 130H, KM17, KM25, KM28
2022 yılında 500T hattında hep körüklü otobüs görürdüm, çok da rahatlatırdı bu hattı. Pandemide bile körüklü otobüs çalıştırılan bu hattı şimdi niye solo otobüslere mahkûm ettiler? Doğruya doğru yanlışa yanlış derim. 500T ye ilk körüklü otobüs koyan yönetim bu yönetimdir o konuda helal olsun diyorum ama şimdi neden ihtiyaç duyulduğu halde vermiyorlar?

İhale muhtemelen yılbaşından sonra açılır şimdi açılsa hiçbir marka teklif vermez zaten. Mevcut yönetim standartları düşük tuttuğu için teklif verme ve kazanma ihtimali en yüksek markalar karsan, otokar, isuzu. Bmc siyasi sebeplerden dolayı engeller çıkabilir. Düşük bir ihtimal ihaleyi mercedes te alabilir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar