Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

Bu başlık, tabii ki İzmir Ulaşım'daki başlıktan esinlenilerek yapıldı. Başlayayım:

1-) B-161 (BMC Belde 280 CB) ile 31 hattında seyahat ederken bir adam, geldi ve "Siz telefonunuzla meşgulsünüz!" tarzında sözler söyledi ve telefonunu gösterdi; kanser hastası olan bir kız vardı. Biri ona on liralık bir banknot uzattı.
2-) A-234 (Otokar Kent LF), Vefa mevkiinde 336E seferini yaparken bisikletli olan dört gencin otobüse tutunduğunu gördüm.
3-) A-170 (Tezeller Autobus LF1200) ile 73H'ın kalkışını beklerken bir seyyar su satıcısı otobüse girdi, dolandı ve çıktı.

Ayazağa Garajı kapanmadan önce, 33B'de çalışan O1020 (veya O1022) kapı numaralı aracın içine bir çocuk kusmuştu.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Kliması bozuk 50Z’de otoyolda mahsur kalmıştım otobüsteki 20-30 kişi ile beraber buharlaşmıştık (sonradan aynı otobüse yine 50Z de denk geldim yaptırmıştı klimayı)

50P Şehitlik’te duraktan çıkarken son anda ışığa yakalanıp durmuştu durduğu yer t4’e giden yaya geçidi idi biri camı yumruklayıp burada durulur mu ya tarzı bir şey demişti (ses yalıtımı iyiydi otobüsün tam duymadım)

50L’de 3-4 kişilik bir grup arkadaşları tam kusmak üzereyken otobüsten ayrılmayı başarmıştı

50A’nın bütün seferleri olaylı belki geceleri hariç geceleri nispeten daha boş oluyor

30M gibi bir hatta Belde verilmesi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Beykozlu
E-57 -> D-148

Aracın şoförü Şirinevler durağında bilgilendirme yaptı. "Araç İncirli, Bahçelievler'den geçmez. Yüce Tarla Caddesi'ndeki yol çalışmasından dolayı buradan direkt Bakırköy Meydan'a gider." dedi.

2 yıl önce felan 79E de M4538 kayaşehir e gidişte adnan menderes bulvarı durağından sonraki ışıklardan geçip döndükten sonra orada köprüye gidişte sola kırıp ters şeride geçmişti ve karşıdan araç gelmişti tam kör noktada.ani fren yaptı ve araç yandan geçti biz devam ettik yola sonra hastane yoluna geçtik tersten yavaşça yandan yandan gittik.hastanenin yakınlarına gelince bir yerden normale döndük zorla.Zaman akşamdı

Konu görüntüleyen kullanıcılar