Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İlginç Soyadları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İlginç Soyadları

WowTurkeySevdalısı

Tecrübeli
Tecrübeli
Çevrenizde duyduğunuz bildiğiniz ilginç soyadları.
Soyadımız demek, neslimiz demek. Bu yüzden komik veya absürd kelimelerini kullanmadım. "İlginç" kelimesini kullandım.

Uzunkavakaltındayataruyuroğlu

Soyadı vardı. Bu soyada sahip kişi sanırım dava açıp soyadını değiştirmek istemişti. Ya da bu soyadı almak istemişti.

Davaya Sabih Kanadoğlu, Bingöl'de hakim iken bakmıştı.

Tavasapı
Kızkaçıran
Yenge
Enişte
Yalak
Verici
Fırıldak
Dümbelek
Dönek
Kaltak
Dümbelek
Dünyadagülmez
Faiz
Baygın
Pilav

Soyad değil ama ismi ilginç olan biri var :
Bigman Çakman

Kocaeli'de yaşayan ve bu ilginç hikayesiyle dikkat çeken Çakman'ın ismi ise Türkiye'de tek.

“38 YILDIR BU İSMİ KULLANIYORUM”

İsminin hikayesini anlatan Çakman, "Babam nüfus cüzdanımı çıkarmak için müdürlüğe gitmiş. O dönemin ilçe nüfus müdürü babamın arkadaşıymış. O zamanlarda da bizim Bigman adında restoranımız varmış. İlçe nüfus müdürü babama restoranı kastederek 'Bigman nasıl' demiş. Bunu duyan nüfus memuru da 'Bigman herhalde çocuğun ismidir' diye düşünerek kimliğimi Bigman olarak çıkartmış. En son kalkarken babama nüfus cüzdanını vermişler. Bu isim de babamın hoşuna gitmiş ve değiştirmemiş, böyle kalmış. 38 yıldır da bu ismi kullanıyorum ve çok da memnunum, bir kere duyan bir daha unutmuyor" dedi.

Motosiklet tutkunu Maden çifti, 15 gün önce dünyaya gözlerini açan oğullarına ünlü otomobil markası Honda'nın kurucusu Soichiro Honda'nın ismini vermek istedi.

Maden Çifti böylelikle oğullarına "Honda Maden" ismini koydu.

Muharrem Maden, 7 yaşından beri motosiklet tamir ve bakımıyla uğraştığını belirterek, "Motosikletleri çok seviyorum. Bir gün çocuğum olursa ismini Honda koyacağım diye hep hayal ediyordum. Oğlumun ismini Honda koydum. Hayalim gerçek oldu. Çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar