Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İlk Bisikletiniz Ne Zaman Oldu ? | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İlk Bisikletiniz Ne Zaman Oldu ?

yuSuF

Yönetici
Yönetici
Her çocuğun hayalinde olan bisiklet bezlerinde çocukluğunda en çok istediğimiz keyif verici ulaşım aracıydı çocukken her ne kadar oynamak amaçlı görsek de her birimizde yeri ayrıdır. Sizlerin kaç yaşında bisikleti oldu :) çocuklukta çekilmiş bisikletli resimlerinizi de paylaşa bilirsiniz.

Benim ilk bisikletim hatırladığım 6 yaşındayken oldu 19 yaşıma kadar da vazgeçilmezim olmuştu :)

6-7 yaşlarımda arkadaşlarımın bisikletlerinde denemiş, ancak her denememde düşünce bisikletten çekinmiştim. Kız kardeşime 10 yaşında bisiklet alındı, ancak ben ona da binemedim. Ta ki 18 yaşımda cesaretimi toplayıp gidip bisiklet alınca öğrendim.

İlk bisikletim 9 yaşındayken alınmıştı. Mor ve orta boyluydu. 21 vites olanını korktuğum için istememiştim.

Şu anda, geçen sene 2800 liraya aldığım bir bisikletim var ama arka lastiği patlak. 😅 Yakında tamir ettirmeyi düşünüyorum. Bu bisikleti almak için Saraçhane'ye giderken bindiğim otobüs O2273 (33B), bisikletle birlikte evime döndüğüm otobüs ise B5208 (33) idi.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu ve yuSuF
12 yaşımda karne hediyesi olarak kırmızı bir bisiklet hediye etmişti babam. Orta boy düz bir bisikletti. O dönemin parasıyla 400,00 TL idi. oldukça iyi bir fiyattı. Tabi sürmeyi de bilmeyince düşe kalka öğrendik. Şuanda hala aktif olarak bisiklet kullanıyorum. Carraro Flexi 121 20 Jant Katlanır 21 Vites Turkuaz bir bisiklet. Mümkün olduğunda çoğu yere tuzla içerisinde bisikletle gitmeye özen gösteriyorum.

3 tekerlekli çocuk bisikletini 3 yaşımda sürerek başladım ama 2 tekerlekli bisikleti babam arkamdan itekleyerek öğrettiğinde 7 yaşındaydım.

Konu görüntüleyen kullanıcılar