Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İstanbul'da Bulunan Bütün Hava Alanları | WowTurkey Bilgi Resim Ulaşım Paylaşım Forum Sitesi

İstanbul'da Bulunan Bütün Hava Alanları

Ersin

Paylaşımcı Üye
Çoğumuz İstanbul’daki üç havalimanı biliriz yani eski forumdakiler öyleydi ama ben kendi tecrübem ve Google Earth yardımıyla hepsini bulmaya çalıştım

Atatürk Havalimanı Ersin arşivi

Atatürk Havalimanı Ersin Arşivi

İstanbul’un ilk havalimanıdır 2019 yılında sivil taşımacılıklar İstanbul havalimanına çekilmiştir

İstanbul Havalimanı Ersin

Ve çoğu kişinin üçüncü havalimanı olarak bildiği İstanbul Grand Airport Bir metro ile şehire bağlıdır

Evet çoğumuz istanbuldaki havalimanların burada bittiğini düşünüyoruz lakin bu şehir çok büyük ve herşeyde olduğu gibi havalimanı sayısıda az değil

Istanbul_Hezarfen

resim_2024-01-20_131903899

Forumda yaşı biraz büyük olanların Rock’n Coke festivali ile hatırlayacağı hazarfen havalimanı Türkiye’nin ilk özel havalimanıdır ve büyük çekmece gölünün yanında bulunur

Samandira_Airport

Samandırada bulunur Askeri bir havalimıdır 2020 covid salgını gerekçesiyle bir kısmı yıkılarak hastane yapılmıştır
resim_2024-01-20_132415330

Son düzenleme:
Tuzla Askeri Hava Meydanı

Tuzla Askeri Hava Meydanının internette ve forumlarda başka bir görseli yoktur.

resim_2024-01-20_132833224

Ersin arşivi Pendik Kurnaköy İmuk

İstanbul’un en küçük hava meydanlarıdır ama benim için en özelidir çünkü benim memleketim olan pendik kurnaköyünde bulunmaktadır daha çok model uçakla ilgililer için iyi bir meydandır

Konu görüntüleyen kullanıcılar