Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İstanbulda En Sevmediğiniz Ulaşım Araçları (Belirli Bir Model Veya Araç Olucak Otobüs Vapur Metro Hepsi Dahil) | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İstanbulda En Sevmediğiniz Ulaşım Araçları (Belirli Bir Model Veya Araç Olucak Otobüs Vapur Metro Hepsi Dahil)

Atabey

Moderatör
Moderatör
Bekliyorum bu başlık bizde vardı size de açıyım dedim bu konuda size iyi eğlenceler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Yasin190754
Ben şahsen İstanbula geldiğimde dışarıdan bakıldığında Conectoları beğenmedim çok bakımsız duruyorlardı

1) T1 Bağcılar - Kabataş Tramvay hattı. Berbat kokuyor ve klima icat edilmemiş.

2) Şirket fark etmeksizin herhangi bir Eski Kasa BMC Procity'nin en arka 2'li koltuğu. Yan oturararak sığıyorum. Sığman için 1.50 cm ve 40-45 kg olman gerekiyor

3) Eski kasa (2012-2013) Güleryüz Cobra GD-272 LF'ler. Yazın hamamdan daha sıcak oluyorlar

4) Herhangi bir Temsa (İETT CNG'lisi ve Plus LF hariç)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yasin190754
T1 Bağcılar - Kabataş Tramvay hattı. Berbat kokuyor ve klima icat edilmemiş.

Şirket fark etmeksizin herhangi bir Eski Kasa BMC Procity'nin en arka 2'li koltuğu. Yan oturararak sığıyorum. Sığman için 1.50 cm ve 40-45 kg olman gerekiyor

Eski kasa (2012-2013) Güleryüz Cobra GD-272 LF'ler. Yazın hamamdan daha sıcak oluyorlar

Herhangi bir Temsa (İETT CNG'lisi ve Plus LF hariç)
Plus Lflee güzel bir biniyorum püfür püfür oluyor birde bizde şoförler pencereleri kapattırır. Kapıları kapatır klimayı açık bırakır yakıt gider ama otobüse bindin mş buz gibi olur seviyorum Plusları

Konu görüntüleyen kullanıcılar