Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bilindiği gibi İstanbul'un belirli başlı gece hatları var. Bunlar ile ilgili önerilerinizi, sorunlarınızı bu başlık altında dile getirebilirsiniz.
Geceye özgü olan tüm hatların GC koduyla çalışması gerekiyor diye düşünüyorum. 15F diye bir hat var ama gece seferleri farklı güzergâha sahip. Bir de 15F'nin gece arabasının Körfez ve Boğaziçi Üniversitesi arasındaki 2 durağı pas geçip Kavacık yapması gerekiyor diye düşünüyorum.
500T 500G olarak Tepeüstüne girecek şekilde gece çalışabilir.
130Ş hattı da 130G olarak Üsküdar - Şifa Mahallesi olarak çalışabilir.
Gece seferleri 00:00 ve 04:30 arası her yarım saatte bir karşılıklı olarak yapılır.
Geceye özgü olan tüm hatların GC koduyla çalışması gerekiyor diye düşünüyorum. 15F diye bir hat var ama gece seferleri farklı güzergâha sahip. Bir de 15F'nin gece arabasının Körfez ve Boğaziçi Üniversitesi arasındaki 2 durağı pas geçip Kavacık yapması gerekiyor diye düşünüyorum.
25G gibi 77S hattı konabilir (gündüz de çalışmasını öneririm). Yenikapı’dan çıkan araç Unkapanı’ndan Kasımpaşa’ya varacak, Piyalepaşa ve Odessa Bulvarları üzerinden önce Okmeydanı sonra Nurten’e üstünden Hasdal’a ulaşacak, TEM’den Büyükdere Caddesi’ne bağlanacak ve Büyükdere ile Piyasa Caddeleri’ni takiben Sarıyer’e ulaşacak.