Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Körüklü hatta doruk mu girdi?Metronun bilgilendirme ekranı mo bozuk? İzbandan değişik sesler mş geliyor? Tramvayın kliması mı bozuk. Bu olayları mümkünse (olay dahil) fotoğraflarla ve yazıyla kayıt ediceğimiz bir başlık.
Metronun bilgilendirme ekranının bozuk olduğuna denk gelmedim ama İZBAN'da defalarca denk geldim. Neredeyse bindiğim çoğu zaman böyle oluyor. Zaman zaman istasyonlardaki dakikayı gösteren tabela da çalışmıyor. Sanırım metrodaki eski setlerin hiçbirinde bilgilendirme ekranı çalışmıyor.
Metronun bilgilendirme ekranının bozuk olduğuna denk gelmedim ama İZBAN'da defalarca denk geldim. Neredeyse bindiğim çoğu zaman böyle oluyor. Zaman zaman istasyonlardaki dakikayı gösteren tabela da çalışmıyor. Sanırım metrodaki eski setlerin hiçbirinde bilgilendirme ekranı çalışmıyor.
Değişik sayılmaz ama İZBAN Kemer'den Şirinyer'e giderken Atatürk Maskı'nı ne zaman geçse pofluyor.Sebebi filan var mı bunun? Çocukluğumdan beri merak ediyorum çünkü