Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

Ata Bey

Paylaşımcı Üye
Körüklü hatta doruk mu girdi?Metronun bilgilendirme ekranı mo bozuk? İzbandan değişik sesler mş geliyor? Tramvayın kliması mı bozuk. Bu olayları mümkünse (olay dahil) fotoğraflarla ve yazıyla kayıt ediceğimiz bir başlık.

Metronun bilgilendirme ekranının bozuk olduğuna denk gelmedim ama İZBAN'da defalarca denk geldim. Neredeyse bindiğim çoğu zaman böyle oluyor. Zaman zaman istasyonlardaki dakikayı gösteren tabela da çalışmıyor. Sanırım metrodaki eski setlerin hiçbirinde bilgilendirme ekranı çalışmıyor.

• Beğen
Tepkiler: yuSuF ve Caracalla
Metronun bilgilendirme ekranının bozuk olduğuna denk gelmedim ama İZBAN'da defalarca denk geldim. Neredeyse bindiğim çoğu zaman böyle oluyor. Zaman zaman istasyonlardaki dakikayı gösteren tabela da çalışmıyor. Sanırım metrodaki eski setlerin hiçbirinde bilgilendirme ekranı çalışmıyor.
96 model setlerde her zaman çalıştığını gördüm. 2010 modellere de yine öyle karşılaşmadım

• Beğen
Tepkiler: yuSuF
Bugün 568de bindiğim temsada ön kapının 2 kanadına paspas koyup oraya kimse girmesin diye kalın bantlarla kapatmışlar.

• Beğen
96 modellerde yanlardaki ekranın çalıştığına denk gelmedim, sadece körüğün üstündeki led tabelada gelecek istasyon yazıyor.

• Beğen
İzulaş temsasında ön tarafta saat duracak mı gösteren ekran İngilizce çalışıyor örneğin sıcaklıkta "in, out" duracaksa Stop yazıyor

• Beğen
Tepkiler: Enstanya ve Bucali
Değişik sayılmaz ama İZBAN Kemer'den Şirinyer'e giderken Atatürk Maskı'nı ne zaman geçse pofluyor.Sebebi filan var mı bunun? Çocukluğumdan beri merak ediyorum çünkü

Dipnot:Bu izban biraz koyun kokuyor

İzulaş temsasında ön tarafta saat duracak mı gösteren ekran İngilizce çalışıyor örneğin sıcaklıkta "in, out" duracaksa Stop yazıyor
2012 model BMC Procity'lerde de aynısına denk geldim. Hatta Almanca duracak yazısı bile gördüm, neydi tam hatırlamıyorum.

• İnanılmaz
Tepkiler: Bucali
Çeviriye duracak yazınca "wird aufhören" diyor.O olmasın?
Hafele ise hiçbir anlama gelmiyor.Hagele var o da dolu demek

949'a binmiştim yeni açıldığı zaman. aracın motor kısmından yol gözüküyordu

IMG_20250504_132138.jpg

• İnanılmaz
Tepkiler: berke86

Konu görüntüleyen kullanıcılar