Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Kahramanmaraş Yatırım Haberleri | WowTurkey Bilgi Resim Ulaşım Paylaşım Forum Sitesi

Kahramanmaraş Yatırım Haberleri

Meksika

Paylaşımcı
Paylaşımcı
kahramanmaras-icin-buyuk-yatirim-hamlesi-h13367-bab35

Savunma Sanayii yatırımlarının yeni adresi deprem bölgesi oldu. Türkiye’nin dev şirketleri 11 ile yatırımlara başladı. Bölgeye milyarlarca lira katkı sağlayacak ilk tesis Kahramanmaraş’a kuruldu. TUSAŞ’ın kurduğu fabrikayı TRT Haber görüntüledi.

• Beğen
Tepkiler: Rafet ve WowTurkey
ELBİSTAN’A 12 YENİ FABRİKA!

OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Elbistan Kaymakamı Yunus ATAMAN başkanlığında yapılan toplantı ile 12 yeni fabrika için imzalar atıldı. Bu çalışmayla yaklaşık 750 Kişilik istihdam ve 1.5 Milyar TL yatırımın sağlanması amaçlanıyor.
20240427_120559

Elbistan X

Kipaş Holding, Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesine kurduğu nişasta üretim tesisi yatırımını tamamlayarak devreye aldı.
Türkiye’nin en büyük nişasta fabrikalarından biri olan tesiste üretilen nişasta, gıda sanayi haricinde endüstriyel olarak kağıt üretiminde de kullanılmaktadır.
20240707_231617

20240707_231615

20240707_231613

(Twitter Yerli ve Milli Üretim hesabından)

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından görevi devraldığı günden itibaren altyapıdan ulaşıma, üstyapıdan yeşil alana, kültür sanattan sosyal yardıma tüm alanlarda Kahramanmaraş’a çok ciddi yatırımlar kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, bir vaadini daha yerine getiriyor. Bu kapsamda Kuveyt Arap Ekonomik Kalkınma Fonu’nun finansal destekleriyle Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kahramanmaraş Güneş Enerji Santrali’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Tesisin hayata geçirileceği Pazarcık ilçesi Karabıyıklı Mahallesi’nde düzenlenen temel atma töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in yanı sıra; 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici ve Dr. Tuba Köksal, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül, MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar da yer aldı.
ges_temel_atma_toreni_3.jpg
20241108_203608.jpg
Kahramanmaraş BŞB

20241108_203606.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar