Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Malatya Haberler - Sohbet | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Malatya Haberler - Sohbet

1000048656

Geçmiş olsun

Merhabalar, üyeye yeni kayıt oldum. Eski sitede çok fazla paylaşım yapmasamda Malatya sayfasını rutin olarak takip ediyordum. Umarım bu yeni sitede de Malatyalı arkadaşlar çoğalır ve aktif bir kullanım olur Şehir gelişmeleriyle ilgili.

Merhabalar, üyeye yeni kayıt oldum. Eski sitede çok fazla paylaşım yapmasamda Malatya sayfasını rutin olarak takip ediyordum. Umarım bu yeni sitede de Malatyalı arkadaşlar çoğalır ve aktif bir kullanım olur Şehir gelişmeleriyle ilgili.
Merhabalar hoş geldiniz. Malatya sayfaları eski hareketli günlerine döner bir kaç aktif üye daha olursa.

• Beğen
Tepkiler: Eczht ve WowTurkey
Merhabalar hoş geldiniz. Malatya sayfaları eski hareketli günlerine döner bir kaç aktif üye daha olursa.
Malum deprem sebebiyle tüm şehirde şu an inşaat var. Özellikle bu zamanlar il dışındakiler için şehirde ne olup bittiğini takip etmek için buranın aktifleşmesi güzel olur.

• 100
Tepkiler: Meksika

Malatya 10. Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı açıldı​

Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 10. Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı açıldı.​

25.10.2024-Malatya
Orduzu Pınarbaşı Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen fuarın açılışında konuşan Vali Seddar Yavuz, kitap fuarının bilgiye, teknolojiye bakışı kısaca özetleyen bir süreç olduğunu belirtti.
Yavuz, hür ve bağımsız olmak, bu topraklarda başı dik alnı açık gezmek için daha çok çalışma ve bilgiye erişmeye ihtiyaç olduğunu dile getirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise kitapların insanın kalbine uzanan zarif yolculuklar olduğunu belirtti.
D422C7AB-384D-47C6-A3B4-2F44E3D38945.jpeg

4B31E70C-A9EC-4A27-AFD9-BEF6325C3C8F.jpeg

Fuar, 3 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.
Anadolu Ajansı

• Beğen
Tepkiler: Eczht ve Meksika

Konu görüntüleyen kullanıcılar