Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Şehirlerarası Otobüs Yolculuklarınız Ve Görüşleriniz | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Şehirlerarası Otobüs Yolculuklarınız Ve Görüşleriniz

Yasin190754

Paylaşımcı
Paylaşımcı
Tarih: 11 Haziran 2025
Firma: Seç Turizm
Sefer: İstanbul-Gaziantep (21.30)
Fiyat: ₺550 (Ankara)
Model: Temsa Maraton

Yaklaşık 10 yıldır üretilen Temsa Maraton ile ilk yolculuğumu Seç Turizm'le yaptım. Bileti aldığımda 8 saatlik bir yolculuk süresi gösterilmesine rağmen bu araç 1 saat kadar önce AŞTİ'ye ulaştı. Bu kadar süre yolculuk yapınca haliyle bir yerlerim ağrısa bile genel olarak memnun kaldım. Yolculuktan önce emniyet kemeri uyarısı yapıldı.

Puanım: 5/5

20250611_020607.jpg

Tarih: 13/14 Haziran 2025
Firma: Yeni Aksaray
Sefer: Ankara-İstanbul (22.00)
Fiyat: ₺449
Model: Man Lions Coach

Bilet fiyatını görünce biraz şüphelendim ancak en rahat araçlardan biri geldiği için çok mutlu oldum. Aynı zamanda son bileti de ben aldım. 😄 Bu araçta da emniyet kemeri uyarısı yapıldı. 7 buçuk saat sonra Otogar'a ulaştım.

20250614_002439.jpg

Son düzenleme:
Tarih: 11 Haziran 2025
Firma: Seç Turizm
Sefer: İstanbul-Gaziantep (21.30)
Fiyat: ₺550 (Ankara)
Model: Temsa Maraton

Yaklaşık 10 yıldır üretilen Temsa Maraton ile ilk yolculuğumu Seç Turizm'le yaptım. Bileti aldığımda 8 saatlik bir yolculuk süresi gösterilmesine rağmen bu araç 1 saat kadar önce AŞTİ'ye ulaştı. Bu kadar süre yolculuk yapınca haliyle bir yerlerim ağrısa bile genel olarak memnun kaldım. Yolculuktan önce emniyet kemeri uyarısı yapıldı.

Ekli dosyayı görüntüle 70173

Tarih: 13/14 Haziran 2025
Firma: Yeni Aksaray
Sefer: Ankara-İstanbul (22.00)
Fiyat: ₺449
Model: Man Lions Coach

Bilet fiyatını görünce biraz şüphelendim ancak en rahat araçlardan biri geldiği için çok mutlu oldum. Aynı zamanda son bileti de ben aldım. 😄 Bu araçta da emniyet kemeri uyarısı yapıldı. 7 buçuk saat sonra Otogar'a ulaştım.

Ekli dosyayı görüntüle 70174
Seç Turizm'in erken varmış olmasının sebebi Ankara'dan binen bir yolcu olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Aradaki Gebze, İzmit, Sakarya gibi yerlerde de girmemiş ise eğer bu da zaman konusunda etki yapmış olabilir. Seç Turizm memleketimin otobüsü ve gerçekten kaliteli çalışıyorlar. Keyifli yolculuklar.

• Beğen
Tepkiler: Yasin190754
Ara duraklara girdiler ancak çok fazla zaman geçirmeden yola devam edilmişti. Dönüşte de hemen hemen aynı durum oldu.

Konu görüntüleyen kullanıcılar