Tarih: 11 Haziran 2025
Firma: Seç Turizm
Sefer: İstanbul-Gaziantep (21.30)
Fiyat: ₺550 (Ankara)
Model: Temsa Maraton
Yaklaşık 10 yıldır üretilen Temsa Maraton ile ilk yolculuğumu Seç Turizm'le yaptım. Bileti aldığımda 8 saatlik bir yolculuk süresi gösterilmesine rağmen bu araç 1 saat kadar önce AŞTİ'ye ulaştı. Bu kadar süre yolculuk yapınca haliyle bir yerlerim ağrısa bile genel olarak memnun kaldım. Yolculuktan önce emniyet kemeri uyarısı yapıldı.
Puanım: 5/5
Tarih: 13/14 Haziran 2025
Firma: Yeni Aksaray
Sefer: Ankara-İstanbul (22.00)
Fiyat: ₺449
Model: Man Lions Coach
Bilet fiyatını görünce biraz şüphelendim ancak en rahat araçlardan biri geldiği için çok mutlu oldum. Aynı zamanda son bileti de ben aldım.
Bu araçta da emniyet kemeri uyarısı yapıldı. 7 buçuk saat sonra Otogar'a ulaştım.
Firma: Seç Turizm
Sefer: İstanbul-Gaziantep (21.30)
Fiyat: ₺550 (Ankara)
Model: Temsa Maraton
Yaklaşık 10 yıldır üretilen Temsa Maraton ile ilk yolculuğumu Seç Turizm'le yaptım. Bileti aldığımda 8 saatlik bir yolculuk süresi gösterilmesine rağmen bu araç 1 saat kadar önce AŞTİ'ye ulaştı. Bu kadar süre yolculuk yapınca haliyle bir yerlerim ağrısa bile genel olarak memnun kaldım. Yolculuktan önce emniyet kemeri uyarısı yapıldı.
Tarih: 13/14 Haziran 2025
Firma: Yeni Aksaray
Sefer: Ankara-İstanbul (22.00)
Fiyat: ₺449
Model: Man Lions Coach
Bilet fiyatını görünce biraz şüphelendim ancak en rahat araçlardan biri geldiği için çok mutlu oldum. Aynı zamanda son bileti de ben aldım.

Son düzenleme: