B Bucali Paylaşımcı Üye Dün 21:09 da #1 Şu anda tarih hocamın bana ödev olarak verdiği "Ayla" filmini izliyorum. Filmin 3. Dakika 23. Saniyesinde çektiğim fotoğraf Tepkiler: dragi35, Rime ve emreunel159
Şu anda tarih hocamın bana ödev olarak verdiği "Ayla" filmini izliyorum. Filmin 3. Dakika 23. Saniyesinde çektiğim fotoğraf
emreunel159 Paylaşımcı Üye Dün 21:13 da #2 Bucali' Alıntı: Şu anda tarih hocamın bana ödev olarak verdiği "Ayla" filmini izliyorum. Filmin 3. Dakika 23. Saniyesinde çektiğim fotoğraf Ekli dosyayı görüntüle 70730 Genişletmek için tıkla ... Türk yapımı olan Ayla ise muazzam film. Sakın durdurmadan tek solukta izleyin. 2-3 Kere izlemişimdir inanılmaz Tepkiler: Bucali ve Rime
Bucali' Alıntı: Şu anda tarih hocamın bana ödev olarak verdiği "Ayla" filmini izliyorum. Filmin 3. Dakika 23. Saniyesinde çektiğim fotoğraf Ekli dosyayı görüntüle 70730 Genişletmek için tıkla ... Türk yapımı olan Ayla ise muazzam film. Sakın durdurmadan tek solukta izleyin. 2-3 Kere izlemişimdir inanılmaz
B Bucali Paylaşımcı Üye Dün 21:20 da #3 emreunel159' Alıntı: Türk yapımı olan Ayla ise muazzam film. Sakın durdurmadan tek solukta izleyin. 2-3 Kere izlemişimdir inanılmaz Genişletmek için tıkla ... Evet,o
emreunel159' Alıntı: Türk yapımı olan Ayla ise muazzam film. Sakın durdurmadan tek solukta izleyin. 2-3 Kere izlemişimdir inanılmaz Genişletmek için tıkla ... Evet,o