Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Üniversiteyi Başka Şehirde Okuyup Üniversite Stajı'nı Yaşadığım Şehirde Yapabilirmiyim? | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Üniversiteyi Başka Şehirde Okuyup Üniversite Stajı'nı Yaşadığım Şehirde Yapabilirmiyim?

Rime

Paylaşımcı Üye
YARDIM KONUSU | Üniversiteyi Başka şehirde okuyup Üniversite Stajı'nı yaşadığım şehirde yapabilirmiyim?
Örneğin Üniversiteyi Hakkari'de Üniversite Stajı İkamet ettiğim yerde yapabilirmiyim? böyle birşey varmı Cevaplarınızı Bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Not; İstediğim Bölüm yaşadığım yerde yok. Şehirler Örnektir.

Son düzenleme:
Yapabilirsin.

Bunun için komisyon onayı gerekiyor. Almak zor değil. Burada çalışma durumun vardır, burada iş bulmuşsundur, burada staj yapabilirsin. BİRKAÇ belge ile komisyon onayı alınıyor.

Üniversite stajını, okuduğun şehrin dışında istediğin şehirde yapabilirsin.

Örneğin, İstanbul'da okuyup Diyarbakır'da bulduğun bir yerde staj yapabilirsin. İş yerinden belge götürürsün, komisyon onaylar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rime
Yapabilirsin.

Bunun için komisyon onayı gerekiyor. Almak zor değil. Burada çalışma durumun vardır, burada iş bulmuşsundur, burada staj yapabilirsin. BİRKAÇ belge ile komisyon onayı alınıyor.

Üniversite stajını, okuduğun şehrin dışında istediğin şehirde yapabilirsin.

Örneğin, İstanbul'da okuyup Diyarbakır'da bulduğun bir yerde staj yapabilirsin. İş yerinden belge götürürsün, komisyon onaylar.
cevap verdiğiniz için teşekkürler hocam. Aradığım Cevabı Sayenizde buldum

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar