Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Wow Duyuru | WowTurkey Bilgi Resim Ulaşım Paylaşım Forum Sitesi

Wow Duyuru

W

WowTurkey

Ziyaretçi
Ağustos Ayı,da En Çok Begeni Alan 10 Üye 👍
IMG_20240825_222604

Herkese Merhaba, disk alanının dolması nedeniyle sabah saatlerinden itibaren siteye giriş yapılamamıştır. Sorun çözülerek site tekrar devreye alınmıştır. Bilginize.

İyi forumlar.

Arkadaşlar yeni temamızı yüklemiş bulunmaktayız umarım beğenirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Hayırlı olsun ama bir çok konuda atılan mesajların bir kısmı silinmiş. İstanbul Ulaşım başlığında bunu farkedebiliyorum. Bir de, düne kadar, girdiğim sayfanın en son neresinde kaldıysam oraya yönlendiriyordu link. Şimdi ise sayfayla ilgili ilk mesaja gidiyorum. Bunu düzeltmek gerekiyor veya ayarlardan kaynaklı ise destek rica ediyorum.

Yeni tema hayırlı olsun. Umarım beğenilir. Eski arayüz daha kolay ve pratikti. Bu arayüz biraz komplike bir tasarım olmuş. Alışması zaman alacak gibi görünüyor. Son Paylaşımlarım gitmiş. Puan tablosunu henüz göremedim. Koyu renk göz yormayan tasarıma geçişi de henüz göremedim. Konulara girdiğimde son paylaşıma son görüntülediğim yere geliyordu, şimdi ilk sayfa açılıyor bu biraz yorucu. Telefondan fotoğraf yüklemek ve konuları takip etmek daha zorlaşmış. Pc üzerinde foruma hakim olmak şuan daha kolay ancak telefonda zor. Sayfa numaraları pc üzerinde seçilebilirken telefon üzerinde seçimi zor. Bir süre paylaşım değil alışma ve izleme süreci izleyeceğim gibi görünüyor. Herkese iyi forumlar wow Ailesi.

Konu görüntüleyen kullanıcılar