2006’da fetoye feto dedigi icin wow’dan banlanan, 2003’te forumun ilk uyelerinden olan beni hatirlayan var mi acaba buralarda, cok merak ettim.
Öncelikle hoşgeldiniz burası tamamıyle yeni oluşum bir sitedir siyaset kesinlikle yasak diğer konularda katılımınızı bekleriz eski üyelerden tanıyan elbette çıkacaktır.
Hocam hoş geldiniz. Ben 2010’larda tanışmıştım site ile. Bilmiyorum sizi.
2007 de üye oldum…
Ben varım, duvarda resmimiz, alemde ismimiz her zaman hatırlanır.
VAlla yalan olmasın da bende sanırım 13-14 yılları civarında buralarda idim.
bir ili nick değişimine gidilmişti sadece…
Ben 2006 da üye omuştum . Eski üyelerden Kazım Hasırcı …Eray Hasırcı ve Deli Dervişi özlüyorum . Güzel fotoğraflar eklerlerdi hep .
2008 yılında Mehmet5207 nick ismim ile kaydolmuştum. Anasayfaya çıkan epey fotoğrafım vardı. Sadece fotoğraf odaklı 500 civarı paylaşımım bulunuyordu. Fotoğraf haricinde tartışmalarda ve yorumlarda bulunmamıştım.
Metehan … Sefer Bayraktar çok iyi fotoğraflar eklerlerdi umarım onları da görürüz
Sefer beye Facebook üzerinden ulaşıp foruma davet ettim. Metehan beyin soyadını bilmediğim için ulaşamadım.
Adana bölgesine den eski üyeler vardı cok güzel Fotoğraflar paylaşıyorlardı ama ulaşamadım
Çok eskilerde Adana’dan Bülent abi vardı. Bilhassa gece fotoğrafları iyiydi. Belemedikte sonbahar gezileri yapan çok iyi fotoğraf çeken üyeler de vardı şuan ismen hatırlayamasam da.
Ahmet Ersungur’un da güzel Adana fotoğrafları vardı ki kendisi fotoğrafçı yanılmıyorsam.
Bende ismen hatırlamadığım kişiler var eski üyelerden inşallah birgün onlarda gelir diye umut ediyorum @Emir kardeşim