EGO’nun 3.Nesil Mercedes-Benz Conecto otobüsleri ile ilgili bilgiler ve fotoğrafları buradan paylaşabilirsiniz.
Kaynak:Ulaşım Platformu
Kaynak:Ulaşım Platformu
Son düzenleme:
Vallaha diğerlerini bilemem ama 21-216'nın aksesuarı gayet otobüse yakışmış. Son halinde zaten aracın cam filmi ile Mercedes-Benz logosu tarzı değişti.Rezillik rezillik rezillik şu otobüslerin haline de bir bakın. Bunlar mercedes hak ediyor mu he vereceksin altlarına iettdeki akiaları olup biticek ama olan ordaki halka olur.
Şoförler otobüsleri rezil rüsva etmiş. ÖHO olsa gam yemicem. Oldu olacak boyacıya da götürsünlerde istediği rengi boyatsınlar ve o şekilde servise çıksınlar...
Ekli dosyayı görüntüle 58577Ekli dosyayı görüntüle 58578Ekli dosyayı görüntüle 58579Ekli dosyayı görüntüle 58580Ekli dosyayı görüntüle 58581Ekli dosyayı görüntüle 58582
Ankara da fazla. Ayrıca fabrikadan çıkma orijinal logo gittikten sonra anlamı yok.Vallaha diğerlerini bilemem ama 21-216'nın aksesuarı gayet otobüse yakışmış. Son halinde zaten aracın cam filmi ile Mercedes-Benz logosu tarzı değişti.
Ayrıca ona bakarsan İzmir'de de aksesuarlı araçlar var. Bunun Ankara ile alakası yok.
hocam şöförlerin araçlarına böyle birşey yapması o aracı sahiplenmesidir iyi kullanırlar bence 22-319 aracına yakışmış buarada.Rezillik rezillik rezillik şu otobüslerin haline de bir bakın. Bunlar mercedes hak ediyor mu he vereceksin altlarına iettdeki akiaları olup biticek ama olan ordaki halka olur.
Şoförler otobüsleri rezil rüsva etmiş. ÖHO olsa gam yemicem. Oldu olacak boyacıya da götürsünlerde istediği rengi boyatsınlar ve o şekilde servise çıksınlar...
Ekli dosyayı görüntüle 58577Ekli dosyayı görüntüle 58578Ekli dosyayı görüntüle 58579Ekli dosyayı görüntüle 58580Ekli dosyayı görüntüle 58581Ekli dosyayı görüntüle 58582
hocam zamanı gelince MKE'ye verilir gider takmayın bunlara.Ankara da fazla. Ayrıca fabrikadan çıkma orijinal logo gittikten sonra anlamı yok.
Ne zaman 20 sene sonra mı.hocam zamanı gelince MKE'ye verilir gider takmayın bunlara.
hocam siz takmayın boşverin. bizim burdaki araçlar bunlardan daha güzel süslenmiş.Araç mesela 2022 model ama 2023 yazdırmış. Bu aptallık bu çomarlık.
EGO izin verirse böyle olur ha ama bu otobüslerin çoğu böyle değil. orjinal conecto'larda var belki şöförün 2023'te eline geçmiştir o araç ne dersiniz?Araca değer versinler buna birşey dediğim yok ama bu araçlar daha kaç yaşında ya. Aracın orijinalliğinin önemi yok mu. Bundan bi kaç yıl sonra demicek miyiz orijinal araç kalmadı... ÖHO olsa bu kadar ileri gitse birşey demem ama bu otobüsler halkın otobüsü. İstediklerini abartmadan yapabilirler belki ama henüz erken diye düşünüyorum. Mavi conectolarda mahvolmuş bu arada.
Ne dersen tam tersini yapıcam.hocam siz takmayın boşverin. bizim burdaki araçlar bunlardan daha güzel süslenmiş.
EGO izin verirse böyle olur ha ama bu otobüslerin çoğu böyle değil. orjinal conecto'larda var belki şöförün 2023'te eline geçmiştir o araç ne dersiniz?
neden hocam bana bir kastınızmı var?Ne dersen tam tersini yapıcam.
Hayır ben kendi düşüncemi kendime göre haklı buluyorum. Ben böyle düşünüyüm sizde öbür türlü düşünün ama birbirimize fikrimizi dayatmayalım mesele buneden hocam bana bir kastınızmı var?
Mesela burulaşın O345 Conectolarına bakıyorum ve şaşırtıcı derece de hala bolca orijinal araç ver bu çok güzel birşey. He tek eksikleri tabelaları küçük o da yönetimin çapsızlığı.Ankara işi Hint işi gibi.
Audi kobrayı umarım görmezsin.
Çingan kasa gibi ypaıyorlar Arabaları. İETT, Burulaş aracı süslemeye izin vermez. Stok halinde kalır sadece, halk otobüsleri dahildir. Buna. Ankara da ise Hint usulü.
Sen birde alinur öncesi dönemi görecektin. Levent Fidansoy döneminde araçlardaki bir sitiçkır, bir yazı eksik olsun araç sefere verilmiyordu. Araçların hepsi ikiz gibiydi. alinur döneminde ise camı kırık, kaportası hasarlı, tabelası olmayan (bozuk değil direkt yan ve arka yok sökülmüş. İçte koltuğu kırık, aydınlatması bozuk kliması çalışmayan gibi niceleri sefer atıyordu. Yeni dönemde bunları. Düzeltilmesi zaman alacak ne yazık ki.Mesela burulaşın O345 Conectolarına bakıyorum ve şaşırtıcı derece de hala bolca orijinal araç ver bu çok güzel birşey. He tek eksikleri tabelaları küçük o da yönetimin çapsızlığı.
İstanbullu nasıl önlere hellaları dolduruyorsa Antalyalı nasıl her yeri fosfor ve ışıklarla donatıyorsa Kayserili nasıl ıslıklı ventilden vazgeçmiyorsa Ankaralıların tarzı da böyledir kardeşim. Ayrıca Ankara modifiyesini abartı bulanlar, Adana'da her yeri fosfor ve ışıkla dolu olan ÖHO araçlarını görmemiş demektir. Bana kalsa Ankara modifiyesi, Antalya ve Adana modifiyesinden kat be kat kibardır.Ankara işi Hint işi gibi.
Audi kobrayı umarım görmezsin.
Çingan kasa gibi ypaıyorlar Arabaları. İETT, Burulaş aracı süslemeye izin vermez. Stok halinde kalır sadece, halk otobüsleri dahildir. Buna. Ankara da ise Hint usulü.
Şahsi araç değil ya hani bu. Üstelik daha yeni araçlar ya hani bunlar. Adana öhoları zaten tam evlere şenlik.İstanbullu nasıl önlere hellaları dolduruyorsa Antalyalı nasıl her yeri fosfor ve ışıklarla donatıyorsa Kayserili nasıl ıslıklı ventilden vazgeçmiyorsa Ankaralıların tarzı da böyledir kardeşim. Ayrıca Ankara modifiyesini abartı bulanlar, Adana'da her yeri fosfor ve ışıkla dolu olan ÖHO araçlarını görmemiş demektir. Bana kalsa Ankara modifiyesi, Antalya ve Adana modifiyesinden kat be kat kibardır.
Hiçbiri kibar değil, araçlar tabiri caizse pavyona döndürülmüş. Modifiyeli araçları ben de severim ama bunun bir ölçüsü olmalı. Bir belediyenin basık tekerlekli otobüsünün fotoğrafını görmüştüm, akıl alır gibi değil. Bu yüzden İETT'nin modifiye konusundaki katı tutumuna hak vermeye başladım.İstanbullu nasıl önlere hellaları dolduruyorsa Antalyalı nasıl her yeri fosfor ve ışıklarla donatıyorsa Kayserili nasıl ıslıklı ventilden vazgeçmiyorsa Ankaralıların tarzı da böyledir kardeşim. Ayrıca Ankara modifiyesini abartı bulanlar, Adana'da her yeri fosfor ve ışıkla dolu olan ÖHO araçlarını görmemiş demektir. Bana kalsa Ankara modifiyesi, Antalya ve Adana modifiyesinden kat be kat kibardır.
Adanayı unutmuşum onları saymıyorum bile. O kadar beter ki onlar.İstanbullu nasıl önlere hellaları dolduruyorsa Antalyalı nasıl her yeri fosfor ve ışıklarla donatıyorsa Kayserili nasıl ıslıklı ventilden vazgeçmiyorsa Ankaralıların tarzı da böyledir kardeşim. Ayrıca Ankara modifiyesini abartı bulanlar, Adana'da her yeri fosfor ve ışıkla dolu olan ÖHO araçlarını görmemiş demektir. Bana kalsa Ankara modifiyesi, Antalya ve Adana modifiyesinden kat be kat kibardır.