Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

EGO'nun Man Lion’s Classic Dizel Otobüsleri | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

EGO'nun Man Lion’s Classic Dizel Otobüsleri

Tam35

Moderatör
Moderatör
EGO’nun Man Lion’s Classic Dizel otobüsleri ile ilgili bilgiler ve fotoğrafları buradan paylaşabilirsiniz.

43840011884_0ed27ee1b7_h

48786908591_89fc42df0e_h

Kaynak:Ulaşım Platformu

Ekli dosyalar

• IMG_4310+.jpg
    IMG_4310+.jpg
    251 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Bunlar boşuna alındı zamanında maalesef. Günümüzde kullanılmıyorlar normal hatlarda. Stratejik hata.

çoğuda elektrikliye dönüştürülüp çalışıyor zaten bir sıkıntı yok.

Bu araçlar ABB bünyesi altında çeşitli faaliyetlerde kullanılıyor hatlara verilmiyor. EGO da kalanlar elektrikliye dönüştürüldü. Mobil duşa çevrilmiş bir araç deprem zamanında yardım için gittiği deprem bölgesinde yanmıştı.

• Beğen
Tepkiler: Rime
Bu araçlar ABB bünyesi altında çeşitli faaliyetlerde kullanılıyor hatlara verilmiyor. EGO da kalanlar elektrikliye dönüştürüldü. Mobil duşa çevrilmiş bir araç deprem zamanında yardım için gittiği deprem bölgesinde yanmıştı.
deprem bölgesinde nasıl yandı hocam

Tam hatırlamıyorum ama galiba elektrik kaçağı / tesisatı nedeniyle elektriksel bir meseleden dolayı yangın çıkmıştı.

Tam hatırlamıyorum ama galiba elektrik kaçağı / tesisatı nedeniyle elektriksel bir meseleden dolayı yangın çıkmıştı.
hocam inşallah yaralanan olmadı.

Maşallah EGO'nun Man araçları tüm yangınlar elektrik tesisatından oluyor her nedense.

Yangının sebebinin man yada otobüsle bir alakası yoktu. Sonradan yapılan mobil duş tesisatı ile alakalı. Ayrıca ego yada mandan bağımsız olarak özellikle şehirarası otobüsleri de dahil edersek çoğu yangın orijinalden farklı olarak araçlara sonradan yapılan tesisatlar nedeniyle olmaktadır. En iyi örnek fabrika çıkışı priz olmayan araçlara priz takılınca yada kettle kullanımı yüzünden yanan şehirlerarası otobüsler gösterilebilir. Yani olayın ego yada man ile bir alakası yok.

• Beğen
Tepkiler: Rime

Konu görüntüleyen kullanıcılar