Eskişehir Ulaşımından Haberler

Kaynak: ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NDA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

Eskişehir’de 30Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlanacak. Bayramın coşkusunu tüm şehre yayacak olan Büyükşehir Belediyesi, gün boyu Zafer Bayramına özel etkinlikler gerçekleştirecek.

14.30’da Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda bulunan ETİ Sualtı Dünyası’nda “Tünel Akvaryum Sualtı Bayrak Açma Töreni” gerçekleştirilecek. İki gün sürecek Ulusal Veteranlar ve Minikler Spor Şenliği ise 09.30’da Osmangazi Spor Sahası, Kanlıkavak Basketbol Sahası ve Kanlıkavak Voleybol Sahası’nda başlayacak.

30 Ağustos akşamı saat 20.30’da Köprübaşı iskeleden başlayacak olan teknelerle “Fener Alayı” geçişi düzenlenecek. Adalar Porsuk Bulvarı’nda Dilek Kavraal ve orkestrası, şarkılarıyla Zafer Bayramı coşkusuna ortak olacak.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri etkinliklere Eskişehirlilerin rahatlıkla katılabilmesi için 30 Ağustos tarihinde tramvay ve otobüslerin ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıklayarak Zafer Bayramı’nı hep birlikte kutlamaya davet ettiler.

Kaynak: Eskişehir Büyükşehir Belediyesi

4 Beğeni

OKULLAR AÇILIYOR TOPLU TAŞIMADA KIŞ TARİFESİ BAŞLIYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı ile birlikte tramvay ve otobüs saatlerinde kış tarifesine geçecek.

Okulların kapanmasıyla birlikte yaz dönemi çalışma programını uygulayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren kış tarifesine geçileceğini duyurdu.

Eğitim hayatına başlayacak öğrencilere başarılar dileyen yetkililer, vatandaşların güncel kış dönemi sefer sıklıkları ve hareket saatleri bilgilerine www.eskisehir.bel.tr adresinden “Duyurular” bölümünden ulaşabileceklerini belirttiler.

Kaynak: Eskişehir Büyükşehir Belediyesi

2 Beğeni

Güvenli ve konforlu yollar için çalışmaya devam! :construction:

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığımız ekipleri, Seyitgazi ilçesi Ayvalı, Aslanbeyli ve Aşağısöğüt Mahallelerini birbirine bağlayan yollarda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Mevsim şartlarının izin verdiği sürece hem kent merkezinde hem de kırsal yollarda çalışmalarımız devam edecek.

Alıntı: Eskişehir Büyükşehir Belediyesi / X

3 Beğeni