Güzergahı En Eğlenceli İETT Hatları

Güzergahı en eğlenceli İETT hatları

1 Beğeni

Sarıyer hatları keyifli oluyor. 150 Rumeli Feneri hattını çok sevmiştim. 152 numaralı Kısırkaya hattı da fena değil.

Anadolu yakasında ise 15A ve 15F hatlarının güzergahını beğeniyorum.

Bunların aksine en sıkıcı ve çileli bulduğum bir hattı da yazmak isterim. Kesinlikle 98G diyorum. Birçok noktada yolların darlığı sebebiyle geçişlerde sıkıntı oluyor. Körüklü otobüsün bu hatta çalışma ihtimali %0.

2 Beğeni

15F anlatılmaz yaşanır. Anadolu Yakası’nın bence en iyi hattı. 15A ile Anadolu Kavağı mezarlığında yatan babaannemi ziyarete gittiğim için kötü anısı var sevmiyorum, üzülüyorum.

3 Beğeni

Bence güzergahı en eğlenceli hat 48G . 2-3 sefer denedim çok fazla viraj ve manzara var . Ayrıca virajlarda hızlı dönülebildiği için bazen rallideymiş gibi hissediyor insan .

Madem en sıkıcı ve çileliyi yazdınız bende ekleyeyim kendimce ;

36L => Aşırı kalabalık ve trafik

36V => Sözde 55 dakika sefer süresi olmasına rağmen 1 buçuk saat sonunda Edirnekapıda bile olamamak

500T => İnsan trafiği ve bitmeyen yol

2 Beğeni

Esenyurt - Avcılar arası hatlar hiç eğlenceli değil. :slight_smile:

2 Beğeni

40/B Sarıyer Beşiktaş

En sevdiğim hatlardan birisiydi.

3 Beğeni

20 hattıda çok eğlenceli bir hat hele çavuşbaşına çıktıktan sonra sürekli virajları döne döne arada bir orman manzarasıyla çok eğlenceli oluyor

2 Beğeni

20 ile 11ÇB Kavacık’tan Ümraniye’ye kadar aynı güzergahtan mı gidiyor? 20 ye hiç binmedim bilmiyorum.

1 Beğeni

20 çavuşbaşı spor tesisinin ordan baklacı yönüne dönüyor daha sonra bayağı bir ilerleyip baklacı mezarlığının ordan 11 çb nin geliş rotasını izleyerek üçyol mevkiine doğru devam ediyor daha sonrasında üçyol mevkii durağının orda sola dönerek dümdüz devam ediyor ordan sonrada yasemin tekin ortaokulunun ordan 11h güzergahında ümraniyeye devam ediyor

1 Beğeni

Avrupa Yakası’nda 22, 28, 40T, 87, Anadolu Yakası’nda 4 ve 15

3 Beğeni

İlginçmiş.

48D Göktürk Hacıosman metro hattı
Full orman manzarası dan gidiyor huzur veren bir otobüs hatti

2 Beğeni

15H otobüsüne açken binmeyiniz. Hekimbaşı peronlardan hareket eden araç Küçüksu dan Üsküdar a kadar kebapçıların kokoreççilerin dönercilerin güzergahından gider :joy:

4 Beğeni

Acıktıran hat diyebiliriz o zaman :joy:

2 Beğeni

Açken sen, sen değilsin.
- 15H

2 Beğeni

15 Beykoz-Üsküdar hattına binince benim canım da balık ekmek çekiyor nedense. :face_with_raised_eyebrow:

3 Beğeni

Boğaz güzergahı hatlar yemeği akıllara getiriyor herkese demek.

1 Beğeni

Evet ve o yemek mekanları sağ olsun gece 12 de bile trafiği kitleyebiliyorlar. Birisi midye kokoreç yiyecek diye Çengelköy de trafikte kalmak hiç hoş bir durum değil tabi :grimacing:

2 Beğeni