Mersin’de Mezitli istikametine giden koop ve belediye otobüsü hatları bir hayli fazlayken ÖHO’larda sanki yeterince hat olmadığını fark ettim. Bahçelievler, Eğriçam ve Viranşehir tabelalı turuncu özel halk otobüsleri GMK bulvarında yoğunlaşmış. Sadece Eğriçam otobüsleri Babil kavşağından sola dönüp Cengiz Topel caddesi üzerinden Soli yönüne doğru gidiyor ve Soli Center kavşağından tekrardan GMK’ya çıkıyor. Otobüslerin birçoğunun da eskidiğini söyleyebilirim.
Okan Merzeci Bulvarı, İstemihan Talay Bulvarı üzerinden Mezitli yönüne gelen bir ÖHO görmedim açıkçası. Üstelik bu bulvarlarda da şehirleşme bir hayli arttı ve GMK’yı aratmıyor desek yeridir. Yolcu potansiyeli olmasına rağmen bu caddelerden halen ÖHO geçmemesini açıkçası garipsiyorum.
Bu arada 45 evler ÖHO hattı halen faaliyette mi? Bilen arkadaşlar varsa aydınlatabilir.
Okan Merzeci Bulvarı, İstemihan Talay Bulvarı üzerinden Mezitli yönüne gelen bir ÖHO görmedim açıkçası. Üstelik bu bulvarlarda da şehirleşme bir hayli arttı ve GMK’yı aratmıyor desek yeridir. Yolcu potansiyeli olmasına rağmen bu caddelerden halen ÖHO geçmemesini açıkçası garipsiyorum.
Bu arada 45 evler ÖHO hattı halen faaliyette mi? Bilen arkadaşlar varsa aydınlatabilir.