Rime Moderatör Moderatör Dün 20:53 da #1 2025 Netspeed'te Türkiye genelinde İnternet Kesintisi yaşandığı söylendi. Tepkiler: yuSuF
D2876 Paylaşımcı Üye Dün 21:40 da #2 Ben hiçbir sorun yaşamadım tüm sitelere ve sosyal medyalara erişiyorum. Herhalde bazı internet sağlayıcılarda sorun çıkmış. Tepkiler: Rime
Ben hiçbir sorun yaşamadım tüm sitelere ve sosyal medyalara erişiyorum. Herhalde bazı internet sağlayıcılarda sorun çıkmış.
Rime Moderatör Moderatör Bugün 04:59 #3 D2876' Alıntı: Ben hiçbir sorun yaşamadım tüm sitelere ve sosyal medyalara erişiyorum. Herhalde bazı internet sağlayıcılarda sorun çıkmış. Genişletmek için tıkla ... Netspeed ve millenicom da sorunlar oldu
D2876' Alıntı: Ben hiçbir sorun yaşamadım tüm sitelere ve sosyal medyalara erişiyorum. Herhalde bazı internet sağlayıcılarda sorun çıkmış. Genişletmek için tıkla ... Netspeed ve millenicom da sorunlar oldu
Rime Moderatör Moderatör Bugün 06:29 #4 D2876' Alıntı: Ben hiçbir sorun yaşamadım tüm sitelere ve sosyal medyalara erişiyorum. Herhalde bazı internet sağlayıcılarda sorun çıkmış. Genişletmek için tıkla ... Şuandada İnternet hizmeti veremiyor diyorlar.
D2876' Alıntı: Ben hiçbir sorun yaşamadım tüm sitelere ve sosyal medyalara erişiyorum. Herhalde bazı internet sağlayıcılarda sorun çıkmış. Genişletmek için tıkla ... Şuandada İnternet hizmeti veremiyor diyorlar.
Rime Moderatör Moderatör Bugün 07:59 #5 D2876' Alıntı: Ben hiçbir sorun yaşamadım tüm sitelere ve sosyal medyalara erişiyorum. Herhalde bazı internet sağlayıcılarda sorun çıkmış. Genişletmek için tıkla ... Hocam sizin kullandığınız İnternet nasıl
D2876' Alıntı: Ben hiçbir sorun yaşamadım tüm sitelere ve sosyal medyalara erişiyorum. Herhalde bazı internet sağlayıcılarda sorun çıkmış. Genişletmek için tıkla ... Hocam sizin kullandığınız İnternet nasıl
D2876 Paylaşımcı Üye Bugün 12:27 #6 Rime' Alıntı: Hocam sizin kullandığınız İnternet nasıl Genişletmek için tıkla ... Türknet kullanıyorum hızda düşüş var ama bağlantı sorunu yok.
Rime' Alıntı: Hocam sizin kullandığınız İnternet nasıl Genişletmek için tıkla ... Türknet kullanıyorum hızda düşüş var ama bağlantı sorunu yok.
Rime Moderatör Moderatör Bugün 14:33 #7 D2876' Alıntı: Türknet kullanıyorum hızda düşüş var ama bağlantı sorunu yok. Genişletmek için tıkla ... Turknet iyimi
D2876' Alıntı: Türknet kullanıyorum hızda düşüş var ama bağlantı sorunu yok. Genişletmek için tıkla ... Turknet iyimi
D2876 Paylaşımcı Üye 35 dakika önce #8 Rime' Alıntı: Turknet iyimi Genişletmek için tıkla ... Hız olarak orta ama fiyatı ucuz.