Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

7 Temmuz 2025'Te İstanbulda Yanan Metrobüs | Sayfa 6 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

7 Temmuz 2025'Te İstanbulda Yanan Metrobüs

Yani Iveco binmedim ama Koskoca Otokar falan çabalamaz mı Avrupaya genişliyim diye. Türkiyenin durumu ortada mecbur alıyorlar birde ÖHÖler var katlanıyor ama ÖHÖler olmasa şuanda Pariste Avrupada Otokardı Temsaydı falan Olurdu. Ve şuan çok daha kaliteli üretirlerdi Avrupada satılıyım diye ama ÖHÖler Bi çıktı markalar her yıl para kazanıyoruz diye Türkiyede kaldı haksız mıyım hocam?

Örneğin 2016 model Otokar ile 21 model Otokarda koltuk düzeni değişti ki daha kötü oldu. Klimaları daha kötü ve daha konforsuz İlerleme yok mu var ama bazı konularda gerileme var. Mesela 22 model otobüslerin bazılarının körüğü gacırdamsya başlamış şoför hatası da olabilir ama benim eleştire eleştire bitştrmediğim Conectoların hepsinde yok Çok fazla Solarısa bindim ve tek bir kere gacırdama duymadım bu nasıl olur?

Conecto Türk modeli yalnız ben Türk markalarını kötülemiyorum sadece Markalarımızın dahada kaliteyi arttırıp belkide Avrupada sevilen bir marka olmasını isterim. Ama şimdi Solarıstı Volvoydu Vdldi Türkiyede fabrika kurmasını da isterim yani benim arzum model çeşitliliği olsun.
Volvo bildiğim kadarıyla şehiriçi otobüs alanında çok yaygın bir marka değil.

Bu arabalar İzmir deki arabalarla kıyaslanamaz, günlük katettikleri mesafe bile aynı değil. Biri dış hatlarda sürekli dinlenerek , trafikte sefer atıyor biri metrobüs hattında devamlı hareket halinde.

Son düzenleme:
Bu arabalar İzmir deki arabalarla kıyaslanamaz, günlük katettikleri mesafe bile aynı değil. Biri dış hatlarda sürekli dinlenerek , trafikte sefer atıyor biri metrobüs hattında devamlı hareket halinde.
Hocam dinlendirmeyen hatlar da var ayrıca Eshotun 2 önemli garajı araçlarına bakmıyor yav 5 saat dinlenen araçta yangın çıkıyor pes ya. Tabiki metrobüsle karşılaştırılama ama bizimkilerde yıpranmış. Eshot 3 kere dünyada tur atıyor günde. :)

• Beğen
Tepkiler: Autobus
İZBAN ve Metro günlük 500 bin yolcu taşıyor. İzmir'de 4 milyon kişi yaşıyor. Bu dört milyon kişinin kamu eliyle yapılan günlük yolculuk sayısı 1 milyon 750 bin. Kazandınız

Marmaray Günlük Yolcu Sayısı​

Marmaray’ın yolcu sayısı her geçen gün hızla artmaya devam ediyor. bu yıl, 24 Şubat 2024 tarihinde 737 bin 981 yolcuyla Marmaray bu yılın günlük rekorunu kırmıştır.

Bakan Uraloğlu, ”Sirkeci – Üsküdar arasını boğazın altından 4 dakikada geçebilen bir Marmaray, yolcularına her zaman hızlı ve keyifli bir yolculuk sunuyor. Vatandaşlarımızın bu hatta olan yoğun ilgisi bizlere büyük bir mutluluk ve gurur veriyor. Marmaray, asrın projesi ünvanını koruyarak İstanbul’un ulaşımına nefes aldırmaya ve katkı vermeye devam ediyor.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: marmaray.istanbul/2024-marmaray-yolcu-sayisi/

2024 yılı için

2024-yolcu-sayisi.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar