Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

7 Temmuz 2025'Te İstanbulda Yanan Metrobüs | Sayfa 7 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

7 Temmuz 2025'Te İstanbulda Yanan Metrobüs

Marmaray, yolcu sayısı olarak Metrobüs ile rekabete girdi sanırım.
10 vagonlu olması ve arıza oranı düşük olmasından dolayı sanırım. Birde Metrobüs Anadolu yakasında neredeyse yok gibi bir şey çoğunluğu Avrupa yakasında. Tek handikapı Marmarayın Halkalıdan 15 dk da bir kalkması. Metrobüsün avantajı ise metro ve marmarayın hiç gitmediği İBB Sosyal Tesisler durağı sonrası bütün metrobüs durakları.

Bunun da verisi var. Dün metrobüs hattını 725.559 kişi kullanmış. her gün 700 bin kişinin kullandığını varsayarsak ayda 21 milyon yolcu yapar.

Marmaray Günlük Yolcu Sayısı​

Marmaray’ın yolcu sayısı her geçen gün hızla artmaya devam ediyor. bu yıl, 24 Şubat 2024 tarihinde 737 bin 981 yolcuyla Marmaray bu yılın günlük rekorunu kırmıştır.

Bakan Uraloğlu, ”Sirkeci – Üsküdar arasını boğazın altından 4 dakikada geçebilen bir Marmaray, yolcularına her zaman hızlı ve keyifli bir yolculuk sunuyor. Vatandaşlarımızın bu hatta olan yoğun ilgisi bizlere büyük bir mutluluk ve gurur veriyor. Marmaray, asrın projesi ünvanını koruyarak İstanbul’un ulaşımına nefes aldırmaya ve katkı vermeye devam ediyor.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: marmaray.istanbul/2024-marmaray-yolcu-sayisi/

2024 yılı için

Ekli dosyayı görüntüle 73028
Marmaray, yolcu sayısı olarak Metrobüs ile rekabete girdi sanırım.
Biraz daha zorlarsanız Konu
Marmaray VS Metrobüs olacak
memes

Biraz daha zorlarsanız Konu
Marmaray VS Metrobüs olacak
Ekli dosyayı görüntüle 73030
Hala metrobüscüyüm Marmarayda sıkılıyorum yolculukta. Marmarayda yolculuk ederken dışarıyı seyretmek için insanların suratına bakmak zorunda kalıyorsun cam için fakat metrobüs miss gibi manzarayı izle izle git. Özellikle en arka kapıda ayakta durarım. Artık kapının açılmasını refleks olarak kendi geri atıp kapanınca aynı yerime geçiyorum. Marmarayın benim için tek artısı baya serin olması onu da Yılan Akialar ile kapatabiliriz 😅

İnsanlar metrobüsten bıktı Demekki.
Niye metrobüsten bıksınlar metrobüs bir yere kadar. Söğütlüçeşme ilerisine gitmek için mecbur marmaray kullanmak zorundasın trafiği çekmek istemiyorsan. Anadolu yakasına nadir geçerim, geçersem Marmaray kullanırım aksi takdirde hep metrobüs

Niye metrobüsten bıksınlar metrobüs bir yere kadar. Söğütlüçeşme ilerisine gitmek için mecbur marmaray kullanmak zorundasın trafiği çekmek istemiyorsan. Anadolu yakasına nadir geçerim, geçersem Marmaray kullanırım aksi takdirde hep metrobüs
:D

Hala metrobüscüyüm Marmarayda sıkılıyorum yolculukta. Marmarayda yolculuk ederken dışarıyı seyretmek için insanların suratına bakmak zorunda kalıyorsun cam için fakat metrobüs miss gibi manzarayı izle izle git. Özellikle en arka kapıda ayakta durarım. Artık kapının açılmasını refleks olarak kendi geri atıp kapanınca aynı yerime geçiyorum. Marmarayın benim için tek artısı baya serin olması onu da Yılan Akialar ile kapatabiliriz 😅
Akialar mercedes actros tırın metrobüs hali gibi

Konu görüntüleyen kullanıcılar