Akçaabat Güney Çevre Yolu

Emirhan

Moderatör
Moderatör

Tüneller Son Sürat Açılıyor​

Trabzon’un önemli ilçelerinden biri olan Akçaabat’ta, Güney Çevre Yolu projesi kapsamındaki tünel açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre Yolu çalışmaları kapsamında, 4 farklı bölgede tünel açma çalışmaları aralıksız sürüyor. Çalışmalar kapsamında, Mersin’den başlayan tünel açma çalışmaları, Akçakale, Kavaklı ve Darıca’da devam ediyor.

Proje yetkililerinden alınan bilgilere göre, tünel açma çalışmaları planlanan takvime uygun olarak ilerliyor. Tünelin tamamlanmasıyla birlikte, Akçaabat’ın şehir merkezinden geçen ağır taşıt trafiğinin yönlendirilmesi ve şehir içi trafiğin rahatlatılması amaçlanıyor. Bu önemli proje, hem ulaşım güvenliğini artıracak hem de Akçaabat’ta yaşam kalitesini yükseltecek.

Akçaabatlı vatandaşlar ise bu önemli projeye büyük destek veriyor ve çalışmaların bir an önce tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Tünellerin açılmasıyla birlikte, şehir içi trafik yoğunluğunun azalması ve yolculuk sürelerinin kısalmasıyla, bölgedeki yaşam kalitesinin önemli ölçüde artması öngörülüyor.

Mersin mahallesinden girişi başlayacak olan Güney Çevre Yolu Akçaabat Geçişi, toplamda 43 kilometre uzunluğunda olacak. 1. Etabı 16 kilometre olacak Güney Çevre Yolu Akçaabat geçişi, 31 metre genişliğindeki 3 gidiş 3 geliş şeritli yolda 7 tünel ve 7 viyadük yer alacak.

akcaabat-guney-cevre-yolu-tunel-acma-calismalari-hiz-kesmeden-devam-ediyor


Kavaklı’da devam eden tünel çalışması
akcaabat-guney-cevre-yolu-projesi-mersin-giris


akcaabat-guney-cevre-yolu-projesi-mersin-giris1


akcaabat-guney-cevre-yolu
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Benzer konular