Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - B1 (Sincan – Kayaş) Banliyö Treni (Başkentray) | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - B1 (Sincan – Kayaş) Banliyö Treni (Başkentray)

BAŞKENTRAY SEFER SAATLERİ GÜNCELLENİYOR
Sayın yolcularımız,
Başkentray trenlerimiz 15 Aralık 2024 tarihinden itibaren;
Sincan-Kayaş-Sincan arasında hafta içi 06.00-09.00 saatleri arasında 12 dakika,
Sincan-Kayaş-Sincan arasında hafta içi 15.57-18.45 saatleri arasında 12 dakika,
Her iki yönde 21.30-23.30 saatleri arasında 30 dakika,
Her iki yönde diğer saatlerde 15 dakika aralıklarla hizmet verecektir.
Sincan-Kayaş-Sincan hattı ilk sefer kalkış saatleri 06.00, son sefer kalkış saatleri 23.30'dur.
Yeni sefer saatleri bugünkü son seferimizin ardından internet sitesine yüklenecektir.
00.00'dan sonra kontrol edebilirsiniz.
Yolcularımıza önemle duyurulur.

Kaynak: Kurumun sosyal medya hesapları
Merhaba. Söyleyin Cumartesi ve Pazar günleri Başkentray trenlerinin sıklığı nedir? Hafta sonları aralığın tüm gün 15 dakika olduğunu doğru mu anladım?

Kayaş-Ankara-Sincan Hızlı Tren Ankara Hat İlavesi (36 km)
13.269.821.642 TL
Burada ekstradan yenikent tarafına doğru 4 istasyonlu 18,4km lik bi uzatma yapılıyor. Menfez çalışmaları ve istasyon yapımları büyük oranda bitmiş. Ray döşenmesi kalmış yaklaşık %85 lik bi fiziki ilerleme var. Yani hat 2026 dan itibaren 37km değil 55,1km olacak. Mamak metrosuyla da beraber Ankaranın raylı sistem ağı 150km civarına çıkacak.

Yenikent Banliyö tren çalışması 26 Ocak 2025 tarihinde bitecekti bir önceki sözleşmeye göre, yeni yapılan sözleşmeden bilgisi olan var mı? Sadece Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 2025 Yılı Yatırım Programında;
Kayaş-Ankara-Sincan Hızlı Tren Ankara Hat İlavesi (36 km) 2010-2025 6.829.267.042 aşağıda ekran görüntüsü de olan bilgi var.
İş başlama ve bitim tarihi 2010-2025 gözüküyor ama göreselde de göreceğiniz gibi kırmızı ile işaretli yerin hemen üstünde b) 2025 yılından sonraya kalanlar diye bir ibare var.
Ulaştırma Bakanının 2026 yılında faaliyete geçecek diye youtubede bir paylaşamı var.
Yeni ihale ve iş bitim tarihi bilgisine ulaşan varsa paylaşırsa sevinirim.
Hayırlı günler.

315.png

Merhaba. EGO internet sitesinde ve TSDD internet sitesinde iki farklı tren tarifesi olduğunu fark ettim. Doğru olan ne?

Bazı seferler tekli set (3 vagon) ile yapılmakta. Gaziantep ve Sakarya banliyö sistemlerine gönderilen setlerin etkisi olduğunu düşünüyorum. Ne zaman bir yere set gidecek olsa, bizimkilerden gidiyor. Zamanında komple hat bile kapatıldı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar