Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yonetici niye bu karşılıklı idismelere göz yumuyor daha fazla müsade etmeyelim ki buradan faydalı bi haber almak için siteyi ziyaret edenleri de hayal kırıklığına uğratmayalim...
Bu kadar gönderiyi keşke birbirinize sallamak yerine, bağlumun menfaatine yazsaydınız? Çevre ve şehircilik bakanlığına yazmak için zemin etüdü ile ilgili dosya numarası falan var mı? Nasıl hızlandırabiliriz?
Burayı takip etmiyoruz diye parti siyaseti yapmayın arkadaşlar sorununuz varda gidin belediye ile görüşün kimsenin siyasi görüşünü buraya yansıtması doğru değil müsait olduğumda okuyacağım konu kilitlenmiştir.
hayirli sabahlar yani karsiyaka mh. da olan Villa Parselleri Villa olarak kalacak aciklamasi yapildimi bilginiz varmi toplantida olan arkadaslar.
yada cok katli olarak degisim söz konusu oldumu.
hayirli sabahlar yani karsiyaka mh. da olan Villa Parselleri Villa olarak kalacak aciklamasi yapildimi bilginiz varmi toplantida olan arkadaslar.
yada cok katli olarak degisim söz konusu oldumu.
Jeolojik etüd çalışması şehircilik bakanlığına gitmiş 1 ay içinde çıkar deniyor. Parsellerde genel anlamda değişme olmayacakmış. Villalık arsalar çok katlıya dönmeyecek denildi. Çok katlılatda kat düşmesi olmayacak denildi
Arkadaşlar herkes bir zahmet kecioren belediyesini arayıp ordan şikayet için dosya bıraksın bizzat başkan için diin .
Ve cimerdende çevre ve şehircilik bakanlığına millet bahçesi sözü için mesaj lar yağdiralim ne kadar çok şikayet okdr cabuk sonuç alırız birşey kaybetmeyiz gerekirse herhafta atalım
Arkadaşlar herkes bir zahmet kecioren belediyesini arayıp ordan şikayet için dosya bıraksın bizzat başkan için diin .
Ve cimerdende çevre ve şehircilik bakanlığına millet bahçesi sözü için mesaj lar yağdiralim ne kadar çok şikayet okdr cabuk sonuç alırız birşey kaybetmeyiz gerekirse herhafta atalım
her hafta düzenli belediyeyi arıyorum artık adamlar bıktı ama vazgeçmedim.3/4 ayda birde gidip şehir plancısı memurlarla görüşüyorum erteleme üşenme yok
her hafta düzenli belediyeyi arıyorum artık adamlar bıktı ama vazgeçmedim.3/4 ayda birde gidip şehir plancısı memurlarla görüşüyorum erteleme üşenme yok
Allah razı olsun kardeşim benim tabikide usanmak yol bende hep arıyorum yada şikayet bırakıyorum bizzat başkana keşke herkes bizim gibi yapsa işler daha hızlı olur
Allah razı olsun kardeşim benim tabikide usanmak yol bende hep arıyorum yada şikayet bırakıyorum bizzat başkana keşke herkes bizim gibi yapsa işler daha hızlı olur
Hiç bilmiyorum hangi birimde ama usanmadan gönderelim sürekli bu millet bahçesi için çünkü söz verilmişti ve çevre şehircilik bakanlığı ilgileniyor. İmarin hızlanması içinde Keçiören belediyesini arayıp net masaya sürekli şikayet bırakalım direk başkana iletilmesini istyrum derseniz direk başkana gidiyor