F Florit Paylaşımcı Üye Bugün 16:53 #2,202 Çalışmalar inşaAllah ödeneksizlikten durmaz.Öyle bir ihtimal var mı?
murat_uzun Üye Bugün 19:03 #2,203 1 hafta önce gittim mıcır seriliyordu 91520li parselin olduğu yerde yan duvarlar taşla örülüyordu Tepkiler: fanemre
P pirufani Paylaşımcı Üye Bugün 21:25 #2,204 Florit' Alıntı: Çalışmalar inşaAllah ödeneksizlikten durmaz.Öyle bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla ... ödeneği olmayan ihaleye çıkılmaz. Önceden ödeneğinin ayrılmış olması gerekiyor. Tepkiler: Florit
Florit' Alıntı: Çalışmalar inşaAllah ödeneksizlikten durmaz.Öyle bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla ... ödeneği olmayan ihaleye çıkılmaz. Önceden ödeneğinin ayrılmış olması gerekiyor.
M Melih7153 Paylaşımcı Üye Bugün 21:29 #2,205 Büyükşehir ön ödeme yapmamış. Firma asfaltı ağırdan alıyor.
F Florit Paylaşımcı Üye 10 dakika önce #2,206 Melih7153' Alıntı: Büyükşehir ön ödeme yapmamış. Firma asfaltı ağırdan alıyor. Genişletmek için tıkla ... Ben 2 hafta önce gitmiştim, ekskavatörler çalışmıyordu. Demek ki iş yavaşlatmaya gitmişler. Ama zamanında bitirmezse cezaya düşerler diye düşünüyorum.
Melih7153' Alıntı: Büyükşehir ön ödeme yapmamış. Firma asfaltı ağırdan alıyor. Genişletmek için tıkla ... Ben 2 hafta önce gitmiştim, ekskavatörler çalışmıyordu. Demek ki iş yavaşlatmaya gitmişler. Ama zamanında bitirmezse cezaya düşerler diye düşünüyorum.