Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 37 | WowTurkey Bilgi Resim Ulaşım Paylaşım Forum Sitesi

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Arkadaşlar Keçiören belediyesi nin hilal yıldızlı proje vaadi vardı herhangi bir bilgisi olan varmı. İptal edilen planda enerji nakil hattının olduğu yerde iptal gözüküyor acaba buranın taşınması söz konusu olurmu. Bu projenin 1670 rakımı alana yapılacağı söyleniyordu 1670 rakım nakil hattının olduğu yer başka yer varmı bilmiyorum. Keçiören de bağlum haricinde yer kalmadı villa imarlı yerler yeni planda kat yüksekliği alırmı. Merakımdan soruyorum.

Son düzenleme:
ESKİDEN PURSAKLAR SARAY ARASINDA HEYELAN BÖLGESİ DEDİKLERİ YERLER VARDI MİLLET ARSA ALMAYA KORKARDI NASIL OLDU İSE ŞU AN 24 KAT İMARLI ARSALAR VAR ODANIN GÖZÜNDENMİ KAÇTI ACABA ..

• Beğen
Tepkiler: karakaya72 ve Jvss
Ben de reklam değil hizmet bekliyorum.
Konser değil proje bekliyorum.
Bunları da belediye yapacak.
Yapmazsa herkes konuşur.
Bir şarkıcıya 69 milyon lira verilirse de konuşulur.

• Beğen
Burada amacımız elbette siyaset değil. Ancak biz belediye başkanlarının seçimden önce verdikleri sözleri tutmalarını bekliyoruz. tasarruf tedbirleri genelgesini bahane gösterip hizmet yapmıyorlar, ihaleleri iptal ediyorlar, otobüs biletlerine suya zam yapmazsak belediye batar diyorlar. Diğer taraftan konserlerde, eğlencelerde paraları saçıyorlar. Biz hakkımız olan hizmeti bekliyoruz.

• Beğen
  • Sevmek
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), trafiği rahatlatmak ve şehirlerarası ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla Gölbaşı’ndan İncek’e uzanan 5,5 kilometrelik yeni bir bağlantı yolu yaptı.
203156_93660.jpg
Konya yolu trafiğini rahatlatacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak trafik yoğunluğunu azaltacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirten Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat-Atık Şube Müdürü Mithat Ormanlı, yeni açılan bağlantı yoluyla ilgili şu bilgileri verdi:

“Bu yolumuzu Gölbaşı-İncek-Taşpınar-Kızılcaşar mahallelerini Niğde-Adana Otobanı’na alternatif olarak yapmış bulunmaktayız. 3 gidiş-3 geliş olmak üzere 5,5 kilometre yolumuz mevcuttur. Aynı zamanda Taşpınar ve İncek’ten gelecek vatandaşlarımızı Konya yoluna alternatif olarak Gölbaşı’na dağıtım yaparak, Mevlana Bulvarı’nı rahatlatmayı amaçlıyoruz. Bu da şehir içi trafiğini hafifletecek ve yoğun olan Mevlana Bulvarı’nın Konya yolu trafiğinin yükünü alarak o bölgede bir rahatlama sağlayacaktır.”

Konya yoluna alternatif bir güzergah

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla hayata geçirdiği yeni bulvar, Başkent’in en yoğun güzergâhlarından Konya yoluna (Mevlana Bulvarı) alternatif bir güzergâh oluşturuyor. Ankara Çevre Yolu’nun Gölbaşı Hacılar bölgesinde bulunan farklı seviyeli kavşağından başlayan bulvar, Taşpınar Mahallesi’ni geçerek İncek Bulvarı’na kadar uzanıyor. Yeni bağlantı yolunun devreye girmesiyle birlikte özellikle Niğde, Adana ve Pozantı yönünden gelen araçlar, Çayyolu, İncek, Çankaya, Beytepe ve Hacettepe bölgelerine daha kısa sürede ve daha kolay erişim sağlayacak. Şehir merkezindeki trafik yoğunluğu azalırken, Başkent içindeki ulaşım süreleri de kısalacak.

KASIM GÜNDEMİ KEÇİÖREN BELEDİYESİ

İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Bağlum Güzelyurt, Çalseki, Sarıbeyler ve Kösrelik Mahallelerinde doğalgaz dağıtımı ve genişleme altyapı çalışmalarına izin verilmesi hakkındaki Başkanlık yazısı.

1 kasımda bağlum zemin etüdü ihalesi imzalanmış bu hafta içi yer teslim yapılacakmış hayırlı olsun.

50 metrelik yol ihalesi içinde Agra Kent Hizmetleri A.Ş diye bir firma 17 ekimde itirazda bulunmuş. Kamu ihale kurumunun vereceği karar bekleniyor. En geç 45 gün içinde karara bağlanması gerekiyor.

Şuan bizim durumla bu paylaşiminin ne alakasi var ? Adamların gündemini 7/24 bağlum olarakmi ayarlayacak. Yeniden İmar plani için girişimde bulunuldu sözleşme imzalandi şuan bağluma ne gibi yatirimda bulunabilir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar