Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 40 | WowTurkey Bilgi Resim Ulaşım Paylaşım Forum Sitesi

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Mansur Yavaş dünkü açıklamasında 5 yeni bulvar yapıyoruz dedi. Sanırım ulaşım konusunda çok sıkıştılar ve protokol yolunun asfaltlanmasından artık dönüş olmaz.

Sıkıntı yok o yol yapılacak resmi prosedürler var o yüzden bekliyor. KİK itirazi reddetti ama henüz belediyeye tebliğ etmedi yarın yada perşembe ekaptan tebliğ edecek. Sonrada ABB ihaleyi alan firmayi sözleşme imzalamak için çağıracak. Aralığın ilk haftası başlar diye düşünüyorum. Arsalarin jeolojik jeofizik jeoteknik ihalesi 1 kasımda imzalandi ve sonuçlandı. Çalişmalar başlamiştir bekletmezler

• Beğen
Tepkiler: Kara ve pirufani
Son günlerdeki konsere çok para harcanıyor algısını yıkmak için birkaç icraat yapmaları gerekiyor. Sol basın bile eleştiriyor. Bu nedenle Protokol yolu kesin gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: Bedri18
Mansur Yavaş dünkü açıklamasında 5 yeni bulvar yapıyoruz dedi. Sanırım ulaşım konusunda çok sıkıştılar ve protokol yolunun asfaltlanmasından artık dönüş olmaz.
Her yerde protokol yolundan bahsediliyor gerçekten trafiği rahatlamak için mi yapılsın isteniyor yoksa yakacık kuzey yıldız bölgesine bir katkısı olacağını düşünmüyorum çoğu arsaları değer görsün diye istiyor ama bölge gelişmez yol açılsa bile

Ovacık çevre yolu çok sıkışıyor yolun asfaltlanması çok rahatlatır. Y. mahallede kuzey yıldızınada çok faydası olacaktır. Şuan imar planları nedeniyle yapılaşma başlamadı planlar sonrası çok hızlı yapılaşma olur 50 metrelik yol bile o zaman yetersiz kalır. Çünkü pursaklar bağlum ve y. mahalle alanında kullanım çok olacaktır. Kuzey yıldızı ve bağlum hisar kırandağı bölgesinde olan Ankara manzarası ve şehrin dibinde olması çoğu yere bakarak artısı baya var. Zaten asfalt başladığında bu bölgede yer satanda olmaz olsada ucuza vermez. Arsaların değer kazanmasına ziyade trafiğe açılması trafiğin rahatlaması daha önemli.

Ovacık çevre yolu çok sıkışıyor yolun asfaltlanması çok rahatlatır. Y. mahallede kuzey yıldızınada çok faydası olacaktır. Şuan imar planları nedeniyle yapılaşma başlamadı planlar sonrası çok hızlı yapılaşma olur 50 metrelik yol bile o zaman yetersiz kalır. Çünkü pursaklar bağlum ve y. mahalle alanında kullanım çok olacaktır. Kuzey yıldızı ve bağlum hisar kırandağı bölgesinde olan Ankara manzarası ve şehrin dibinde olması çoğu yere bakarak artısı baya var. Zaten asfalt başladığında bu bölgede yer satanda olmaz olsada ucuza vermez. Arsaların değer kazanmasına ziyade trafiğe açılması trafiğin rahatlaması daha önemli.
Asfalt ne zaman atılıyor daha dün geçtim oradan hiç bir gelişme görmedim. Büyük firmalar sizce bu bölgeye girecekmidir ben sanmıyorum yetim bırakılmış yakacık kuzey yıldızı hatta kuzey yıldızına hiç gelişim görmemiş fikrim bu

Az kalmıştı. 2 gündür

Sıkıntı yok o yol yapılacak resmi prosedürler var o yüzden bekliyor. KİK itirazi reddetti ama henüz belediyeye tebliğ etmedi yarın yada perşembe ekaptan tebliğ edecek. Sonrada ABB ihaleyi alan firmayi sözleşme imzalamak için çağıracak. Aralığın ilk haftası başlar diye düşünüyorum. Arsalarin jeolojik jeofizik jeoteknik ihalesi 1 kasımda imzalandi ve sonuçlandı. Çalişmalar başlamiştir bekletmezler
Arsaların jeolojik fizik teknik neyi kast ettiniz hangi bölge için ne imzalandı

1 ay içinde asfaltı atılıp tamamlanacak

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241116_012147.jpg
    Screenshot_20241116_012147.jpg
    128.7 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20241116_012121.jpg
    Screenshot_20241116_012121.jpg
    127.6 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20241116_012059.jpg
    Screenshot_20241116_012059.jpg
    126.1 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20241116_012028.jpg
    Screenshot_20241116_012028.jpg
    157.7 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20241116_012010.jpg
    Screenshot_20241116_012010.jpg
    138.8 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20241116_011949.jpg
    Screenshot_20241116_011949.jpg
    99.3 KB · Görüntüleme: 80
Son günler çok sessiz.
Forumumuz sessiz. Belediye sessiz. Sayın başkan sessiz. Voleybol paylaşımları falan yapılıyor. Üst haçıl köprüsü paylaşılıyor. Onun dışında bir şey yok.

Konu görüntüleyen kullanıcılar