Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 65 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,284
Herkese merhabalar . Bi kaç yorumda gördüm 175 m2 olayı 176 m2 sınırı felan diye bu konu tam olarak nedir bilgisi olan varmı ? Birde Bu 1. Etap imarının iptaliyle ilgili yaklaşık 1 saattir arama yapıyorum ama keçiören belediyede büyükşehir belediyede çevre şehircilik imarda mimarlar odasında hiç bir bilgi bulamadım bu bilgilere nasıl ulaşabiliriz ? Hem keçiörende hem çevre şehircilik imarda 1.etap hala 1.6 emsal imarları görünüyor ?

• #1,285
Herkese merhabalar . Bi kaç yorumda gördüm 175 m2 olayı 176 m2 sınırı felan diye bu konu tam olarak nedir bilgisi olan varmı ? Birde Bu 1. Etap imarının iptaliyle ilgili yaklaşık 1 saattir arama yapıyorum ama keçiören belediyede büyükşehir belediyede çevre şehircilik imarda mimarlar odasında hiç bir bilgi bulamadım bu bilgilere nasıl ulaşabiliriz ? Hem keçiörende hem çevre şehircilik imarda 1.etap hala 1.6 emsal imarları görünüyor ?
imar planı iptali mahkeme kararı

Ekli dosyalar

• 1730406138_Baglum 1-2 İptal.pdf
    488 KB · Görüntüleme: 204
  • Beğen
Tepkiler: xşahin
  • #1,289
50 m lik yolda bir yandan atık su boruları(büzleri) döşeniyor, bir yandan menfez çalışmaları yapılıyor bir yandan da tesgiye işlemleri yapılıyor. Çalışma gayet güzel gidiyor.

Ekli dosyayı görüntüle IMG_2297.jpeg

IMG_2296.jpeg

IMG_2295.jpeg

Ekli dosyayı görüntüle IMG_2294.jpeg

Ekli dosyayı görüntüle IMG_2293.jpeg

IMG_2292.jpeg

IMG_2291.jpeg

Ekli dosyayı görüntüle IMG_2290.jpeg

Ekli dosyayı görüntüle IMG_2289.jpeg

Ekli dosyayı görüntüle IMG_2286.jpeg

• #1,296
Keçiören Belediyesi Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20 ve 21’nci maddeleri gereğince aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 03.02.2025 Pazartesi günü saat 16.00’da Belediye Meclis Salonunda Şubat ayı toplantısını başlatacaktır.

arkadaşlar meclis toplandımı
  1. Bağlum Merkez Uygulama İmar Planı Revizyonuna ait Plan Notu Değişikliği hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu.

• #1,300
Merhaba hisar mahallesi 1.6 emsal arsalar ne kadardan gidiyor radar caddesi sonu civarı tahmini değilde gerçek değer yazabilecek olan varsa mutlu olurum

Konu görüntüleyen kullanıcılar