Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 109 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #2,162
arkadaşlar imarın onaylanıp inşaatların başlaması sonrasında ilk hareketli bölge neresi olur,
üstten 50m lik bulvar tamamlanıca asıl merkez olabilir gibi ama uluharman da çok güzel bir cadde,
50 mlik cadde altında kalan uluharmana doğru olan parsellerde hareketlenme çok geç kalabilir diye düşünüyorum.
yatırım yapacak olsanız hisseli parsellerde ilk olarak hangi bölge tercih edilebilir.

• Beğen
Tepkiler: Kara ve fanemre
  • #2,163
arkadaşlar imarın onaylanıp inşaatların başlaması sonrasında ilk hareketli bölge neresi olur,
üstten 50m lik bulvar tamamlanıca asıl merkez olabilir gibi ama uluharman da çok güzel bir cadde,
50 mlik cadde altında kalan uluharmana doğru olan parsellerde hareketlenme çok geç kalabilir diye düşünüyorum.
yatırım yapacak olsanız hisseli parsellerde ilk olarak hangi bölge tercih edilebilir.
Bende öle düşünüyorum şu an 16 katli bölgeler uluharman ilk başta hareketli bölge olur diye düşünüyorum ruhsatlar açıldiğinda

• Beğen
Tepkiler: fanemre

Konu görüntüleyen kullanıcılar