Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri | Sayfa 21 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

03 Ocak 2025 Günü Ankara'ya Geldim Òğleden Sonra 14.00 dan 17.00'a Kadar 3 Saat Önce İmar Şubeden Yusuf Beyle Sonrada İmar Müdürü Zeki Bey ile Bizzat Oturdum Yaklaşımları İyiydi Konuştum Ancak Pek İyi Şeyler Söylemediler.Ne Sordum Söyledimsede Açıklayıcı Bilgi Vermediler.Anladım Çok Çok İyi Değil Ama Yinede Söyliyeceğim Yapmalarını İstediğim Herşeyi Söyledim.İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yerinde Yoktu Gelmedi. Bizzat Mesut Başkanla Yardımcısı ile Görüşmek Dilekçe Vermek Yetkili Kişileri Araya Koymak Lazım

Kimin Ne Kadar Kaç Metre Hangi Ada Parselde Olduğunu Adı Soyadı Telefon Numaraları ve Adresleri Yükledikleri Bir Tapu Programı Üzerinden Görüyorlar

Karakaya'nın Yapılmasının Yukarı Haçil'le Hiçbir İlgi ve Alakası Yok. Yakacık Emsali Daha Düşük Olmasına Rağmen 23-25-27 KATLI Binalar Var Hatta Başkent Yapının Yaptığı Yerde Daha Yüksek Olacağı Söyleniyor.İmar Yapılaşma Plan Proje Çalışma Modern Yapılaşma Modern Şehirleşme Modern Belediyeciliği Konusunda Keçiören Belediyesi Malesef Sınıfta Kaldı.ÇOK BAŞARISIZ.Bir An Önce Tüm Kadro Değiştirilmeli Bilen Yapanlar Getirilmeli.Örnek mi Îstiyorlar Çankaya Yenimahalle Çukurambar Çayyolu Ümitköy İncek Çakırlar Saray Pursaklar Mamak'a Baksınlar Örnek Alsınlar Ders Alsınlar İbret Alsınlar Yada Mersindeyim Gelsinler Burayı Örnek Alsınlar.Güzelim Yerler BOMBOŞ İnsan Utanır Be

Başkent inşaatın peir
Karakaya'nın Yapılmasının Yukarı Haçil'le Hiçbir İlgi ve Alakası Yok. Yakacık Emsali Daha Düşük Olmasına Rağmen 23-25-27 KATLI Binalar Var Hatta Başkent Yapının Yaptığı Yerde Daha Yüksek Olacağı Söyleniyor.İmar Yapılaşma Plan Proje Çalışma Modern Yapılaşma Modern Şehirleşme Modern Belediyeciliği Konusunda Keçiören Belediyesi Malesef Sınıfta Kaldı.ÇOK BAŞARISIZ.Bir An Önce Tüm Kadro Değiştirilmeli Bilen Yapanlar Getirilmeli.Örnek mi Îstiyorlar Çankaya Yenimahalle Çukurambar Çayyolu Ümitköy İncek Çakırlar Saray Pursaklar Mamak'a Baksınlar Örnek Alsınlar Ders Alsınlar İbret Alsınlar Yada Mersindeyim Gelsinler Burayı Örnek Alsınlar.Güzelim Yerler BOMBOŞ İnsan Utanır Be

Başkent inşaatın projesi iptal olduğunu biliyorum yoksa devam ediyor mu edecek mi

Devam ederse bölge için güzel bir referans olacaktır. Ki yakacık kuzey yıldızı bölgesi için büyük bir proje hayırlısı… protokol yolu güzel bir gelişme yolun geçeceği her yer için…

Arkadaşlar dün imar müdürlüğünü aradım, Üsthaçil için henüz bir karar verilmediği görüşmelere en kısa zamanda başlanacağını ve şu an denilenin aksine ne konut ne de depolama olarak daha karar verilmediği ve bu konuda da belediyenin. varandaşı mağdur ederek karşısına almak istemeyeceğini söyledi.
Her ay arayın biz gelişme olursa bildiririz diye cevap verdi.
Şu an Bağlum, Karakaya var planda ondan sonra üsthaçil gelecekmiş.

😊slm arkadaşlar bende dün aradım daha hala karar verilmedi dediler hanı birinci ayda çalışmalar başlayacak dedilerdi hiç bir şey yok yine

• Beğen
Tepkiler: xşahin
Şuana Kadar Binlerce Yazı Mesaj Yazdım(4000 Üzeri)Telefonla Aradım.Bizzat Defalarca Belediyeye Gittim Ama Hiçbir Sonuç Alamadım MUHATAP Bulamadım. Turgut Altınok Yrd Merih İmar Md Filiz İlçe ve İl Bşkları Yardımcıları Encümen Üyeleri ile Yrd.cıları Genel Merkez Milletvekilleri Bakanlar Cimer ve Sayın Cuhurbaşkanına.Ama Malesef Hiçbir şey Plan Proje Çalışma Yapmadılar Yapamadılar. Ellerine Yüzlerine Bulaştırdılar.Hep Hata Oldu Yanlış Oldu Eksik Oldu İtiraz Oldu Şikayet Oldu Mahkemelik Oldu Diye Diye Yıllar Geçti.Hatta Daha Kötü Yaptılar.Yazıklar Olsun.Bu kadar TEMBEL Başarısızları ilk kez Gördüm. Köyler İmarsız Yerler TARLA Olan Yerler Bile Şehir Oldu Yukarı Haçil Ankara'nın ve Keçiören'in En Güzel Yeri Olmasına Rağmen Sene 2025 Oldu Boş Boş Duruyor. UTANSINLAR. AMA EN YÜKSEKTEN VERGİSİNİ ALMASINI BİLİYORLAR.HİÇBİRŞEY YAPMADIKLARI YER İÇİN NEYİN VERGİSİNİ ALIYORLAR.YAPANLARA ÇANKAYA YENİMAHALLE ÇUKURAMBAR ÇAYYOLU ÜMİTKÖY İNCEK ÇAKIRLAR SARAY PURSAKLAR MAMAK'A BAKSINLAR ÇALIŞMA HİZMET GERÇEK BELEDİYECİLİK GÖRSÜNLER BAKIP İBRET ALSINLAR ÖRNEK ALSINLAR.5 YIL PAZAR BOŞ İŞLER KENDİ ŞAHSİ İŞLERİ İLE ZAMAN GEÇİRİP GİDEN BAŞKA BİR BELEDİYE VAR MI?YENİ YÖNETİMDE 1 YIL OLDU HALEN SES YOK.HERKESE BİR ŞEYLER SÖYLÜYORLAR AMA ONLARDA BİLMİYORLAR İMAR MD ZEKİ ÇEVİK VE YUSUF BEY ÖNCEKİ KADRO ESKİDEN BELLİ ORDALAR.KEÇİÖREN BELEDİYESİ YATIRIMCIYI KÜSTÜRDÜ.BÖYLE YATIRIM OLMAZ OLAMAZ.ÇOK KAT MÜTAHİTLERİ BAŞKA YERLERE GİTTİ KAÇIRDILAR İLLALLAH ETTİRDİLER.BIRAKSIN GİTSİNLER.ADAMLAR TARLA OLAN YERLERİ İMARA AÇTI 1,6-2-3,5-3-4-4,5 EMSALLERLE ŞEHİRLER KURDU YUKARI HAÇİL İMARLI YOK EMSAL DÜŞÜR YOK 6 KAT YOK DEPO BU NEYİN KAFASI.BÖYLEMİ MODERN BELEDİYECİLİK MODERN YAPILAŞMA MODERN ŞEHİRLEŞME ALTIN ŞEHİRLER KURACAKLAR

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: xşahin ve Liva
Karakaya mevkiine ilişkin keciren belediyesinde parselasyon planı askıya çıkmış gene...ne olduğunu söyleyebilecek olan var mi ? Sürekli bi aski olayı var ya...korkarım bu aski süreçleri hiç bitmeyecek

haklı bulunan itiraz vardı. Sanırım Onun düzenlemesi yapıldı. Az kaldı Salih.. Biraz daha sabır 😁

• Beğen
Tepkiler: Salih
Artık umarım bu son revize plan olur da başlar inşaatlar....hayırlısı bakalım...herkes için

• Beğen
Tepkiler: Angara

Konu görüntüleyen kullanıcılar