Şuana Kadar Binlerce Yazı Mesaj Yazdım(4000 Üzeri)Telefonla Aradım.Bizzat Defalarca Belediyeye Gittim Ama Hiçbir Sonuç Alamadım MUHATAP Bulamadım. Turgut Altınok Yrd Merih İmar Md Filiz İlçe ve İl Bşkları Yardımcıları Encümen Üyeleri ile Yrd.cıları Genel Merkez Milletvekilleri Bakanlar Cimer ve Sayın Cuhurbaşkanına.Ama Malesef Hiçbir şey Plan Proje Çalışma Yapmadılar Yapamadılar. Ellerine Yüzlerine Bulaştırdılar.Hep Hata Oldu Yanlış Oldu Eksik Oldu İtiraz Oldu Şikayet Oldu Mahkemelik Oldu Diye Diye Yıllar Geçti.Hatta Daha Kötü Yaptılar.Yazıklar Olsun.Bu kadar TEMBEL Başarısızları ilk kez Gördüm. Köyler İmarsız Yerler TARLA Olan Yerler Bile Şehir Oldu Yukarı Haçil Ankara'nın ve Keçiören'in En Güzel Yeri Olmasına Rağmen Sene 2025 Oldu Boş Boş Duruyor. UTANSINLAR. AMA EN YÜKSEKTEN VERGİSİNİ ALMASINI BİLİYORLAR.HİÇBİRŞEY YAPMADIKLARI YER İÇİN NEYİN VERGİSİNİ ALIYORLAR.YAPANLARA ÇANKAYA YENİMAHALLE ÇUKURAMBAR ÇAYYOLU ÜMİTKÖY İNCEK ÇAKIRLAR SARAY PURSAKLAR MAMAK'A BAKSINLAR ÇALIŞMA HİZMET GERÇEK BELEDİYECİLİK GÖRSÜNLER BAKIP İBRET ALSINLAR ÖRNEK ALSINLAR.5 YIL PAZAR BOŞ İŞLER KENDİ ŞAHSİ İŞLERİ İLE ZAMAN GEÇİRİP GİDEN BAŞKA BİR BELEDİYE VAR MI?YENİ YÖNETİMDE 1 YIL OLDU HALEN SES YOK.HERKESE BİR ŞEYLER SÖYLÜYORLAR AMA ONLARDA BİLMİYORLAR İMAR MD ZEKİ ÇEVİK VE YUSUF BEY ÖNCEKİ KADRO ESKİDEN BELLİ ORDALAR.KEÇİÖREN BELEDİYESİ YATIRIMCIYI KÜSTÜRDÜ.BÖYLE YATIRIM OLMAZ OLAMAZ.ÇOK KAT MÜTAHİTLERİ BAŞKA YERLERE GİTTİ KAÇIRDILAR İLLALLAH ETTİRDİLER.BIRAKSIN GİTSİNLER.ADAMLAR TARLA OLAN YERLERİ İMARA AÇTI 1,6-2-3,5-3-4-4,5 EMSALLERLE ŞEHİRLER KURDU YUKARI HAÇİL İMARLI YOK EMSAL DÜŞÜR YOK 6 KAT YOK DEPO BU NEYİN KAFASI.BÖYLEMİ MODERN BELEDİYECİLİK MODERN YAPILAŞMA MODERN ŞEHİRLEŞME ALTIN ŞEHİRLER KURACAKLAR