Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri | Sayfa 22 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Seve seve en kısa sürede problemsiz bi plan yapacaklar. Yapacaklar ki bir an önce belediye parsellerini satabilsinler. Turgut bunlara pek bişey bırakmadı. Ovacık merkezdeki bütün parselleri kütür kütür sattı. Şimdi sıra bunlarda Hisarda bulvara cephe ve üst haçılda köprü çıkışına olmak üzere 2 benzinlik arsası koydular mı işlem tamamdır 😉

Seve seve en kısa sürede problemsiz bi plan yapacaklar. Yapacaklar ki bir an önce belediye parsellerini satabilsinler. Turgut bunlara pek bişey bırakmadı. Ovacık merkezdeki bütün parselleri kütür kütür sattı. Şimdi sıra bunlarda Hisarda bulvara cephe ve üst haçılda köprü çıkışına olmak üzere 2 benzinlik arsası koydular mı işlem tamamdır 😉
Çok güzel bir rüya keşke gerçek olsa kardeş.

Sen Hisar ve üst haçılın önceki planlarına bi bak bakalım hayal mi gerçek mi anlarsın.. sen buralarda şahıs hissesi olacağını mı düşünüyorsun..
79C44C43-141D-4AF3-A5A4-1AF89B8A27F9.jpeg
62F76B0E-2ED2-467C-8FFF-CD02A583BAAD.jpeg

Konu hakkında bilgisi olanlardan birsey öğrenmek.istiyorum: benim karakaya da ufak bir arsam var. Buranın yeni imar planında nereye kaydığını yada yeni ada parsel bilgisini öğrenme şansım var mı? Bunun için belediyeye mi gitmem.lazim ?

Hayırlı Sabahlar Hayırlı Cumalar.
Salih Bey Keçiören Belediyesi 2 Kat İmar Şb Harita Planlama Ks Önünde Küçük Bir Yazı Tahtası Var Oraya Asıp Yanında Açıklama Notu Düşüyorlar. Yada Telefonla Yada Bizzat Başvurarak Öğrenebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Mersinli33
herkese selamlar ben yeni katıldım aranıza şöyle bir sorum olacaktı 91801 ada 8 parsele bi mütahit talipli çıktı toplam 4.759 m2 arsa kendime ait arsam ise 1.675 m2
Sorum
1) %45 anlaştık kop dahil 185m2 neti olacağını söyledi dairelerin ve 8 daire veriyor sizce bu iyi bir değer mi
2) kat da 3 daire veriyor her kat 3 daire 16 katlı bina sizce katda 3 daire olması satışda bir dezavantaj oluşturur mu
3) 5 kattan 3 daire en üstün bir altından 1 daire olmak üzere daireler genel olarak dağıtılmış durumda 5 ile 16 arasın ancak 2 tane batı hariç hepsi arka daireden vermiş sizce bu sorun teşkil eder mi batıdan istiyim mi
Son bi sorum da sizce bu dairele 10m üstüne satılırmı şuan kata vermek mantıklı mı bu durgun piyasada
Birde yükselen kardeşler diye bir firma sizce nasıl bir firmadır
Değerli görüşlerinizi merak ediyorum herkese güzel bir yıl olmasını hayırlı bir ramazan olmasını rabbimden niyaz ediyorum

Konu görüntüleyen kullanıcılar