Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar aşağı haçılda bir miktar arsamız var. 1 ay önce bir müteahhit ve emlakçı bizle işetişme geçti. Projelerini anlattılar. Tüm ortakları bulmuşlar. Yakın zamanda noter işlemlerini yapacağız. Ve 1-2 aya inşaata başlayacaklar.
Merhabalar aşağı haçılda bir miktar arsamız var. 1 ay önce bir müteahhit ve emlakçı bizle işetişme geçti. Projelerini anlattılar. Tüm ortakları bulmuşlar. Yakın zamanda noter işlemlerini yapacağız. Ve 1-2 aya inşaata başlayacaklar.
Merhabalar aşağı haçılda bir miktar arsamız var. 1 ay önce bir müteahhit ve emlakçı bizle işetişme geçti. Projelerini anlattılar. Tüm ortakları bulmuşlar. Yakın zamanda noter işlemlerini yapacağız. Ve 1-2 aya inşaata başlayacakla
Karayolları özelleştirme kapsamına alınan taşınmazlarda Yenimahalle yakacık 64831/6 parsel satışa çıkacak ( kesim alanı) 138 dönüm alan ,,,,bölgenin gelişimi açısından iyi haber.......
Karayolları özelleştirme kapsamına alınan taşınmazlarda Yenimahalle yakacık 64831/6 parsel satışa çıkacak ( kesim alanı) 138 dönüm alan ,,,,bölgenin gelişimi açısından iyi haber.......
Yenimahalle CBS'de Yükseköğretim arazisi olarak gözüküyor, plan fonksiyon değişme olasılığı olur mu acaba? Şu Ovacık Bağlum arasındaki ABB arsasında olan olay burada da olmaz inşallah
Ben Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nı aradım. Yenimahalle Yakacık ile ilgili güncel bir ihale yokmuş. WhatsApp kanallarımızdan takip edebilirsiniz dedi.
Oradan da inceledim. Resmi sayfadan da baktım. Bulamadım. Emlakçılar paylaşıyor ama resmi olarak göremedim.