Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri | Sayfa 23 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Merhabalar aşağı haçılda bir miktar arsamız var. 1 ay önce bir müteahhit ve emlakçı bizle işetişme geçti. Projelerini anlattılar. Tüm ortakları bulmuşlar. Yakın zamanda noter işlemlerini yapacağız. Ve 1-2 aya inşaata başlayacaklar.

• Beğen
Tepkiler: nhtslmz
Merhabalar aşağı haçılda bir miktar arsamız var. 1 ay önce bir müteahhit ve emlakçı bizle işetişme geçti. Projelerini anlattılar. Tüm ortakları bulmuşlar. Yakın zamanda noter işlemlerini yapacağız. Ve 1-2 aya inşaata başlayacaklar.
Hayirli olsun, bizde yukari hacilde bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: nhtslmz
Hayırlı olsun....kurban kesim alanının karşısına ne yapılıyor bilen var mı? Alanı duzlemisler

Merhabalar aşağı haçılda bir miktar arsamız var. 1 ay önce bir müteahhit ve emlakçı bizle işetişme geçti. Projelerini anlattılar. Tüm ortakları bulmuşlar. Yakın zamanda noter işlemlerini yapacağız. Ve 1-2 aya inşaata başlayacakla
hayırlı olsun ada parsel ne acaba..benimde aşağı haçılda yerim var ondan merak ettim.

Karakeçili caddesi opetin 2 parsel altına satiş ofisi yapıyor. Projeden haberi olan varmı.

Karakaya imar planının akıbetini bilen var mı acaba...gene yalan mı oldu yoksa

Arkadaşlar Ovacık foruma metronun gelmesi yakacığa bir hareketlilik getirir mi sizce? Yeni yapılacak havaalanı yolunuda katarsak

Karayolları özelleştirme kapsamına alınan taşınmazlarda Yenimahalle yakacık 64831/6 parsel satışa çıkacak ( kesim alanı) 138 dönüm alan ,,,,bölgenin gelişimi açısından iyi haber.......

Karayolları özelleştirme kapsamına alınan taşınmazlarda Yenimahalle yakacık 64831/6 parsel satışa çıkacak ( kesim alanı) 138 dönüm alan ,,,,bölgenin gelişimi açısından iyi haber.......
Yenimahalle CBS'de Yükseköğretim arazisi olarak gözüküyor, plan fonksiyon değişme olasılığı olur mu acaba? Şu Ovacık Bağlum arasındaki ABB arsasında olan olay burada da olmaz inşallah

Screenshot_20250521_205121.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250521_210237.jpg
    Screenshot_20250521_210237.jpg
    172 KB · Görüntüleme: 28
Ben Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nı aradım. Yenimahalle Yakacık ile ilgili güncel bir ihale yokmuş. WhatsApp kanallarımızdan takip edebilirsiniz dedi.
Oradan da inceledim. Resmi sayfadan da baktım. Bulamadım. Emlakçılar paylaşıyor ama resmi olarak göremedim.

Screenshot_20250523_155657.jpg

Screenshot_20250523_155241.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar