Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri | Sayfa 24 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Emlak müzayede de Yakacik ile ilgili 5 arsa ilanı var bu sene Yakacık baya atılım yapacak herhalde 50 Lik bulvar di 1000 adet sanayi dukkaniydi vs

Kuzey yıldızı protokol yoluyla beraber gelişimini nasıl görüyorsunuz orada bir arsam varda
Protokol yolu kısa vadede büyük bir fayda sağlayacağını sanmıyorum, tabi ki faydası olacak, en azından ilk etapta %10-15 arası bir prim yapar arsalar, daireler

Kuzey Yıldızı ve Yakacık için emsal düşük (0.85-1.05) arası, daire fiyatları Ovacık ve Yuva'ya göre düşük

Yakacık-Kuzey Yıldızında bir daire 5 milyon
Ovacık'ta 10 milyondan başlıyor

Müteahhitler o yüzden Kuzey Yıldızı ve Yakacık'a yoğun ilgi göstermiyor

Mesela Ovacık'ta emsal 1.6
Bağlum'da yanılmıyorsam 1.3
Bağlum'un imar sorunları çözülürse Yakacık'tan daha hızlı gelişebilir

Aynı sayıda daireyi Yakacık'ta satıp atıyorum 20 milyon kazanacaksa, Ovacık'ta yapmaya gücü yeterse 100 milyon kazanıyor

Bu arada bunlar sadece benim kanaatim, eksik olabilir, hatalı olabilir

• Beğen
Tepkiler: Portugal33
Başkent İnşaat Kuzey Yıldızında güzel bir projeye başlamıştı ama işi bıraktı

Böyle büyük bir kaç proje yapılırsa, daire fiyatları yükselebilir, daire fiyatları yükselirse daha fazla müteahhit bölgeye gelecektir

Şu an için yapılaşma çok yavaş

Birde hurdacılar kötü görüntü oluşturuyor maalesef

images-1.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Portugal33
Protokol yolu kısa vadede büyük bir fayda sağlayacağını sanmıyorum, tabi ki faydası olacak, en azından ilk etapta %10-15 arası bir prim yapar arsalar, daireler

Kuzey Yıldızı ve Yakacık için emsal düşük (0.85-1.05) arası, daire fiyatları Ovacık ve Yuva'ya göre düşük

Yakacık-Kuzey Yıldızında bir daire 5 milyon
Ovacık'ta 10 milyondan başlıyor

Müteahhitler o yüzden Kuzey Yıldızı ve Yakacık'a yoğun ilgi göstermiyor

Mesela Ovacık'ta emsal 1.6
Bağlum'da yanılmıyorsam 1.3
Bağlum'un imar sorunları çözülürse Yakacık'tan daha hızlı gelişebilir

Aynı sayıda daireyi Yakacık'ta satıp atıyorum 20 milyon kazanacaksa, Ovacık'ta yapmaya gücü yeterse 100 milyon kazanıyor

Bu arada bunlar sadece benim kanaatim, eksik olabilir, hatalı olabilir
Kurban Bayramımız Mübarek olsun
Bağlum'da hem 16 Katlarda hem de Klasik imarda Emsal 1.6 , Villalıklarda Emsal 0.4 ve 0.5.

Başkent İnşaat Kuzey Yıldızında güzel bir projeye başlamıştı ama işi bıraktı

Böyle büyük bir kaç proje yapılırsa, daire fiyatları yükselebilir, daire fiyatları yükselirse daha fazla müteahhit bölgeye gelecektir

Şu an için yapılaşma çok yavaş

Birde hurdacılar kötü görüntü oluşturuyor maalesef

Ekli dosyayı görüntüle 69893
Bir İstanbul firması devir almış projeyi diye duydum, umarım hurdacılar taşınır beklentiler o yönde… havaalanı yolu sanayi dükkanlarıyla umarım değer kazanır bölge.

Bir İstanbul firması devir almış projeyi diye duydum, umarım hurdacılar taşınır beklentiler o yönde… havaalanı yolu sanayi dükkanlarıyla umarım değer kazanır bölge.
Sanayinin şöyle bir faydası olur, 1000 dükkan olsa, her dükkanda 3 kişi çalışsa, 3 bin kişi eder, bunlardan 100 tanesi Yakacık'ta otursa, kiralara ve satılık dairelere talep olur. Arz-talep dolayısı ile daire fiyatlarında bir miktar artma olacaktır. Malum Ankara trafiği, en güzeli işyerine yakın bir yerde oturmak, tabi çocukların okulu vs. gözönünde bulurdurmak şartıyla

Markalı özel bir okul açılsa, markalı bir kaç proje olsa, gelişme için iyi olur

• Beğen
Tepkiler: beinz06
Ovacık Mahallesi 91758 ada 9 parsel üzerinde bulunan taşınmazın Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne verilmiş olan tahsisin iptal edilmesi hakkındaki Başkanlık yazısı.

Ovacık Mahallesi 91758 ada 14 parselde bulunan arsa satışı için Belediye Meclisince Belediye Başkanına ve Belediye Encümenine Yetki verilmesi hakkındaki Başkanlık yazısı.

Keçiören İlçesi M4 hattının Şehitler-Forum Raylı uzatma hattı uygulamaya esas kesin proje hizmetleri işi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar plan değişikliğine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

Keçiören İlçesi Alüminyumcular KDGPA’da 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliğine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

Dahili olduğum dava dahil onlarca dava vardı. 1 yıldır takip bile etmiyorum. Avukat birkaç davaya girdi. En son olarak mahkeme mevcut imar planlarını iptal etti. Biz de ödediğimiz vergileri geri verin diye dilekçe verdik. Red edilmişti. Yeni planlar çizilecek. 1 yıldır çizilecek ama başladı mı bilmiyorum. Çizilse askıya çıkardı.

Madem imarı iptal ettiniz, tarla üzerinden vergi verelim diye dilekçe verdik. Belediye kabul etmedi. Ondan sonra vergi bile ödemedim. Faiz işlemiştir.

Bizde sorduk olmaz dediler. Sen Gidince ceza da ödersin, neyse saglık olsun.

Toplam 7,69 kilometre uzunluğunda olacak M4 Şehitler-Forum Metro Uzatma Hattı, Sanatoryum, Ufuktepe, Ovacık ve Forum olmak üzere 4 istasyondan oluşacak. Proje çok büyük ihtimalle 2026 ortasında başlayacak. Hat istikametinde imar değişiklikleri söz konusu. Bunlar 1 seneye kadar tamamlanır.

images (5).jpeg

• Beğen
Tepkiler: Varol06
Toplam 7,69 kilometre uzunluğunda olacak M4 Şehitler-Forum Metro Uzatma Hattı, Sanatoryum, Ufuktepe, Ovacık ve Forum olmak üzere 4 istasyondan oluşacak. Proje çok büyük ihtimalle 2026 ortasında başlayacak. Hat istikametinde imar değişiklikleri söz konusu. Bunlar 1 seneye kadar tamamlanır.

Ekli dosyayı görüntüle 69925
Umarım bu projeyle beraber yeni bulvar yolu ve 1000 dükkanlık sanayi projesiyle yakacık kuzey mahallesi gelişiminde faydalı olur

Ben bildiğimi paylaştım. Yeniden imar planı çizilecekti. Başlasalar duyardık.

Konu görüntüleyen kullanıcılar