Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankaranın Eski Çift Katlı Otobüsleri | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankaranın Eski Çift Katlı Otobüsleri

Ata Bey

Paylaşımcı Üye
Gezinirken fotoğraf görüp başlığını açmak istedim görüşler fotoğraflar anılar hepsini paylaşabilirsiniz.
0ivgr7q7i9zb1.jpg

• Beğen
Tepkiler: dragi35 ve yuSuF
İstanbul'da çift katlı çok otobüs var. Gittiğimde Kadıköy'de görmüştüm, 3 4 yıl önce İstanbul'a sürekli gidiyordum, Kadıköy'den 16D'ye biniyordum o zamanlar. Bir kere Güleryüz Cobra'ya binmiştim onun dışında markasını bilmediğim eski araçlara bindim.

İstanbul'da çift katlı çok otobüs var. Gittiğimde Kadıköy'de görmüştüm, 3 4 yıl önce İstanbul'a sürekli gidiyordum, Kadıköy'den 16D'ye biniyordum o zamanlar. Bir kere Güleryüz Cobra'ya binmiştim onun dışında markasını bilmediğim eski araçlara bindim.
Bende İstanbul'da gördüm Cs falan filan hatalarında ama İstanbul'da hiç otobüse binmedim

• Beğen
Tepkiler: dragi35
15-20 sene önce üstte paylaşılan otobüslerden İstanbul'da da vardı. Şehirlerarası otobüs çıkmasıydı hepsi sanırım.

Konu görüntüleyen kullanıcılar