Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Askerlik | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Askerlik

10 gündür muayene işleri ile uğraşıyorum. Bakırköy'deki işlerim bitti ama bu defa da IQ testi randevu sorunu çıktı.

Yoklama için 31 Aralık son tarih ama randevu 15 Ocak gününe verildi. Haliyle kaçak durumuna düşüyorum. Doktor bir sıkıntı oluşmaz dedi ama buradan da sormak istiyorum. Bu 15 günlük gecikme yüzünden mevcut iş yerimden ayrılmam gerekiyor mu?
(Askerlik şubesine de bu durum hakkında danışmayı düşünüyorum. )
Yoklama tamamlanmadan sevk olmaz. Askerliğe elverişli olup olmadığınız veya geçici rahatsızlığınızın olup olmadığı hususunda sağlık kuruluna sevkiniz Geçmiş dönemdeki kullandığınız haplardan dolayı.

Sağlık aşamasında olduğunuz e-devlette gözükür. Ancak yoklama kaçağına düşmemek için erteleme için randevunuzu belgeyerek askerlik şubesine gitmenizde fayda var.

Yoklama tamamlanmadan sevk olmaz. Askerliğe elverişli olup olmadığınız veya geçici rahatsızlığınızın olup olmadığı hususunda sağlık kuruluna sevkiniz Geçmiş dönemdeki kullandığınız haplardan dolayı.

Sağlık aşamasında olduğunuz e-devlette gözükür. Ancak yoklama kaçağına düşmemek için erteleme için randevunuzu belgeyerek askerlik şubesine gitmenizde fayda var.
Elimde giriş sırasını belirten küçük kağıtlardan var, bununla Güneşli'deki Askerlik Şubesine gitmek yeterli olur sanırım. Teşekkür ediyorum. 🙏

Konu görüntüleyen kullanıcılar