Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Banka Yıllık Aidat Kesintileri / Aidatsız Kredi Kartları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Banka Yıllık Aidat Kesintileri / Aidatsız Kredi Kartları

Bedri18

Paylaşımcı Üye
Başımızın belası olan kredi kartlarının yıllık kesintileri can yakıyor. Takip etmekte zorlanıyorum ama çok şükür hiç birine yem olmadım. EnPara kullanıyorum aidat yok. Diğer bankalardan da kart alıp 1 yıl dolmadan iptal ediyorum. Bazen anlaşıyoruz, kartı kapatmayın faizsiz kredi verelim diyorlar. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, ne yapıyorsunuz ?

Garanti Bankası Flexi Card. Akbank Axess Free. İş Bankası Maximum Aidatsız Kart. Bunlar aidat almıyorlardı, son durumu bilmiyorum. Vakıfbank da bir iki karttan aidat almıyor. Eko kart kullanın. Yapı kredi bankasının ise affı yok.

Enpara Kredi Kartı
500 TL Ödüllü ve Aidatsız Kredi Kartı
15.000 TL faizsiz taksiti alışveriş kampanya
  • Yıllık Ücret yok
ÜCRETSİZ

Garanti'den Bonus Flexi kullanın. Yıllık ücret almıyor. Limit biraz düşük kalır ama olsun. 30 bin, 40 bin limit yine verir.

QNB'den GO Kart kullanın. Aidatsız.

Bazı kartlar ilk yıl ücretsiz. Kullanırsanız işinizi halledip kapatırsınız.

Başımızın belası olan kredi kartlarının yıllık kesintileri can yakıyor. Takip etmekte zorlanıyorum ama çok şükür hiç birine yem olmadım. EnPara kullanıyorum aidat yok. Diğer bankalardan da kart alıp 1 yıl dolmadan iptal ediyorum. Bazen anlaşıyoruz, kartı kapatmayın faizsiz kredi verelim diyorlar. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, ne yapıyorsunuz ?

Garanti Bankası Flexi Card. Akbank Axess Free. İş Bankası Maximum Aidatsız Kart. Bunlar aidat almıyorlardı, son durumu bilmiyorum. Vakıfbank da bir iki karttan aidat almıyor. Eko kart kullanın. Yapı kredi bankasının ise affı yok.

2 gün önce Yapı kredi 666₺ yansıttığı yıllk üyelik ücretini, itiraz etmem üzerine iade etti.
Düzenli ödemelerim, ve ileriki 6ay boyunca kartı kapamama şartıyla

Son düzenleme:
Çözüm basit: Kredi kartı kullanmayın. Kredi kartı sadece bankalara yarayan bir icat. Sıcak para her zaman daha iyidir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar